Home » 2015 Noul Mercedes GLE Coupe: primele poze si detalii oficiale » 2015 Noul Mercedes GLE Coupe: primele poze si detalii oficiale

2015 Noul Mercedes GLE Coupe: primele poze si detalii oficiale

Noul Mercedes GLE Coupe
HomeDecember 10, 2014 at 11:28 am

Noul Mercedes GLE Coupe va fi lansat public in ianuarie 2015, in cadrul salonului auto de la Detroit, insa primele poze si detalii, au fost puse la dispozitie deja acum. Vanzarile noului model, ar putea lua startul in a doua jumatate a anului viitor.

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Noul Mercedes GLE Coupe: dimensiuni

In interiorul companiei germane, GLE este descris drept un “mix spectaculos dintre un Coupe si un SUV”. Prin urmare, nici nu este surprinzator ca automobilul este vazut ca un rival direct a lui BMW X6.

Noul Mercedes GLE Coupe a fost construit pe o platforma M-Class. Aceasta arhitectura presupune suspensii multilink pentru ambele punti, iar in calitate de optiune, este prevazuta suspensia pneumatica Airmatic. Noul model are o lungime de 4935 mm, o latime de 2044 mm si o inaltime de 1739 mm.

Automobilul a primit o grila frontala masiva, faruri cu elemente LED, esapament dublu si jante din aliaj cu diametru de 21″.

Noul Mercedes GLE Coupe spate

Noul Mercedes GLE Coupe: motorizari si transmisii

Cumparatorii noului model vor avea de ales dintre 2 motoare pe benzina V6 si unul diesel. Gama propulsoarelor pe benzina este reprezentata de 2 unitati V6, de 3.0 litri, supraalimentate, ce pot oferi 333 cai putere si 480 Nm de cuplu motor, respectiv 367 cai putere si 520 Nm de cuplu motor. Printre altele, ultima versiune de putere este destinata modelului GLE 450 AMG. Versiune diesel pentru noul Mercedes GLE Coupe, va fi propulsata de un agregat V6 de 3.0 litri, ce produce 258 cai putere si 620 Nm de cuplu motor.

Noul Mercedes GLE Coupe pentru 2015 interior

Ceva mai tarziu, publicului va fi prezentata versiunea GLE 63 AMG. Aceasta va ascunde sub capota un benzinar twin-turbo V8 de 5,5 litri, ce produce 570 cai putere si aproximativ 800 Nm de cuplu maxim.

Toate versiunile lui GLE Coupe, vor transmite puterea de tractiune catre roti prin intermediul cutiei de viteze automate 9G-Tronic si a unui sistem de tractiune integrala. Acesta, pentru versiunile GLE 400 si GLE 350d, va livra tractiunea pe punti in raport de 50/50, iar pentru versiunea GLE 450 AMG, puntea spate va primi 60% din puterea de tractiune.

Noul Mercedes GLE Coupe pentru 2015 foto

Noul Mercedes GLE Coupe in versiunea 63AMG, este dotat cu jante din aliaj de 21″, aceeasi cutie automata 9G-Tronic si suspensii penumatice Airmatic. La viteze mari, automobilul reduce automat garda la sol, iar sistemele masinii au 5 niveluri de setari: INDIVIDUAL, COMFORT, SLIPPERY, SPORT si SPORT+. Toate pentru o adaptare mai buna la preferintele soferului dar si la conditiile de drum.

Noul Mercedes GLE Coupe pentru 2015

Noul Mercedes GLE Coupe va intra la vanzari spre sfarsitul anului 2015. Preturile masinii, vor fi facute cunoscute mai aproape de data lansarii comerciale.

Noul Mercedes GLE Coupe lateral

Noul Mercedes GLE Coupe

Citeste si:

Noul VW Touran 2015: primele poze spion si detalii 

Motor diesel ori motor pe benzina: francezii au alta parere

Noul Mercedes GLE Coupe

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Mercedes GLE Coupe lateral Noul Mercedes GLE Coupe pentru 2015 foto Noul Mercedes GLE Coupe pentru 2015 interior Noul Mercedes GLE Coupe pentru 2015 Noul Mercedes GLE Coupe spate Noul Mercedes GLE Coupe

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *