Home » Germanii au ales cele mai bune automobile pentru 2013 » Germanii au ales cele mai bune automobile pentru 2013

Germanii au ales cele mai bune automobile pentru 2013

Cele mai bune automobile - VW Golf
HomeNovember 16, 2013 at 10:39 pm

Cele mai bune automobile au fost numite in cadrul premiului “Volanul de aur” (Das Goldene Lenkrad), pe care il inmaneaza anual jurnalele Bild am Sonntag si Auto Bild.

Invingatorii au fost alesi dintr-o lista de 40 modele. Decizia a fost luata de un juriu format din redactorii publicatiilor amintite mai sus, plus cativa designeri si specialisti tehnici. Automobilele inscrise in concurs au fost evaluate dupa 7 criterii si pentru fiecare criteriu au primit de la 1 (rau) pana la 8 puncte (foarte bine).

In clasa “Mici si compacte” a listei cu cele mai bune automobile, invingatorul a fost VW Golf din generatia a VII-a. Cel mai bun in clasa medie a iesit Audi A3 sedan, iar in clasa Lux premiul cel mare a fost adjudecat de Mercedes S-Class.

Cele mai bune automobile - Audi A3 sedan
Cele mai bune automobile - Mercedes S-Class
Cele mai bune automobile - Jaguar F-Type
Premiul “Volanul de aur” in categoria SUV-urilor a ajuns la BMW X5. Cea mai buna decapotabila a fost numit Jaguar F-Type, cel mai bun Minivan – Citroen C4 Picasso. BMW i3, a primit un premiu special – “Volanul Verde” in calitate de cel mai bun automobil eco-friendly.

O lista cu cele mai bune automobile pentru ultimii 25 de ani a fost intocmita anterior de AutoExpress.  Acolo pe primul loc s-a clasat Ford Focus, in timp ce VW Golf 7 era pe pozitia a 4-a.

Citeste si:

Cele mai bune anvelope de iarna

GPS ieftin – verifica pretul

Cele mai bune automobile

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cele mai bune automobile - Audi A3 sedan Cele mai bune automobile - Jaguar F-Type Cele mai bune automobile - Mercedes S-Class Cele mai bune automobile - VW Golf

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *