Home » Honda Civic Tourer: poze si informatii oficiale » Honda Civic Tourer: poze si informatii oficiale

Honda Civic Tourer: poze si informatii oficiale

Honda Civic Tourer
HomeAugust 12, 2013 at 9:31 pm

In luna martie a anului curent, in cadrul salonului auto de la Geneva, a debutat conceptul Honda Civic Tourer. Acum insa, urmeaza a fi analizat modelul de serie.

Putem afirma cu o mare doza de siguranta ca exteriorul versiunii de serie este destul de apropiat de conceptul prezentat anterior. Honda Civic break are 4520 mm in lungime, 177o mm in latime si 1440 mm in inaltime. Portbagajul are un volum de 624 litri in conditii normale si 1668 litri cu bancheta spate rabatata.

Honda Civic Tourer: motorizare

Pentru piata europeana, niponii pun la dispozitie doua motoare. Primul este un diesel de 1,6 litri si 120 cai putere, al doilea un benzinar de 1,8 litri si 142 cai putere. Pentru ultimul sunt pregatite 2 cutii de viteze: manuala cu 6 trepte si automata cu 5 trepte. Versiunea diesel nu va avea in lista de optiuni cutia de viteza automata.

Plus la toate, Honda Civic Tourer se lauda cu suspensii adaptive pe spate. Acestea pot functiona in 3 regimuri: Comfort, Normal si Dynamic. Anterior s-a comunicat ca Civic break este primul model Honda dotat cu amortizoare “active”.

Honda Civic Tourer va fi prezentata publicului larg in luna septembrie 2013, in cadrul salonului auto de la Frankfurt.

Honda Civic Tourer spate

Printre ultimele lucruri ramase necunscute se gaseste si pretul. Avand in vedere ca pretul minim pentru un Civic break cu motorizare diesel 1,6 i-DTEC este de 18.600 euro, putem presupune ca Honda Civic Tourer cu acelasi motor va fi disponibila pentru aproximativ 20.000 euro.

Citeste si asta:

6 motive pentru a urmari salonul auto de la Frankfurt

Honda Civic Tourer

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Honda Civic Tourer fata Honda Civic Tourer interior Honda Civic Tourer spate Honda Civic Tourer

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *