Home » Lista cu cele mai fiabile masini SH » Lista cu cele mai fiabile masini SH

Lista cu cele mai fiabile masini SH

Cele mai fiabile masini - Mitsubishi Lancer
HomeJuly 29, 2013 at 6:51 pm

Un urma unei cercetari efectuate de britanicii de la What Car? si compania de asigurari Waranty Direct, a fost compusa lista cu cele mai fiabile masini SH.

Drept criteriu de departajare a fost folosit un index calculat pe baza numarului defectiunilor, costului si timpului mediu necesar unei reparatii.

In primul rand, specialistii au facut lista marcilor auto cu cele mai fiabile autoturisme. Aici au fost luati in considerare 36 producatori auto si modelele acestora cu varsta cuprinsa intre 3 si 8 ani.

Astfel, la general cele mai fiabile masini au fost cele ale brandului Honda. Curios e faptul ca unitatile producatorului nipon se afla in varful topului al 8-lea an la rand. Pe doi s-a clasat un alt constructor nipon – Suzuki, medalia de bronz a fost adjudecata de coreenii de la Hyundai. Pe langa acestia in Top 10 cele mai fiabile masini SH au mai intrat: Subaru, Toyota, Lexus, Chevrolet, Mitsubishi, Ford si Mazda.

Totusi nu e un mare secret ca un producator auto poate avea 2 modele absolut diferite la capitolul fiabilitate. Anume din acest motiv expertii de la What Car? si Waranty Direct au mai facut o lista – cu cele mai fiabile modele de data asta. Aici situatia e un pic alta. Astfel, cel mai fiabil model SH a fost declarat Mitsubishi Lancer. Costul mediu al unei reparatii pentru acest model este de 110 euro (aprox. 95 lire) .

Top 10 cele mai fiabile modele a fost completat de: Opel Agila, Citroen C1, Mazda MX-5, Suzuki Alto, Honda Jazz, Ford Fiesta, Toyota Aygo, Honda HR-V si Vw Fox.

Cele mai fiabile masini - Opel Agila

Citeste si asta:

Cele mai bune masini pentru femei: toata lista

Router wireless Tenda W316R

Cele mai fiabile masini SH

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cele mai fiabile masini - Opel Agila Cele mai fiabile masini - Mitsubishi Lancer

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *