Home » Noua Dacia Duster 2013 vine la Geneva (Update) » Noua Dacia Duster 2013 vine la Geneva (Update)

Noua Dacia Duster 2013 vine la Geneva (Update)

Dacia Duster
HomeFebruary 22, 2013 at 6:48 am

Anterior am anuntat ca, compania Dacia va lansa in cadrul salonului auto de la Geneva 2 modele. Acest lucru a fost postat de reprezentanta germana Dacia pe pagina sa de Facebook, fara a numi aceste modele. Am presupus atunci ca merge vorba despre noua Dacia Duster 2013 si noua generatie a modelului MCV.

Noua Dacia Duster 2013: exterior

Conform informatiilor preeliminare, noul Duster va avea un design cu aceasi orientare stilistica ca si noile modele de Logan si Sandero. Includem aici  si o noua grila a radiatorului si alte faruri. De asemenea se asteapta unele modificari la interior. Cat de profunde vor fi acestea, urmeaza de vazut.

Noua Dacia Duster 2013: motorizare

Noul Duster va fi dotat cu benzinarul de 1,2 l capabil sa dezvolte 115 cai putere, de asemenea vor fi supuse modernizarii existentele variante diesel de 1,5 l. Va amintim ca pana acum acestea dezvoltau 90 respectiv 110 cai putere.

Noua Dacia Duster 2013: (Update)

Suntem nevoiti sa va anuntam ca noul Dacia Duster nu mai vine la Geneva. In locul sau a fost prezentata o versiune speciala a modelului, ce poarta numele – Aventure. Constructorii masinii spun ca aceasta face mai aproape cu un pas “visul de a merge pe unde doresti”

Noua Dacia Duster 2013 Aventure

Automobilul nu a suferit modificari majore. Cea mai mare parte a acestora se concentreaza la exteriorul si interiorul masinii si tin exclusiv de partea de design a acesteia.

Noul model e disponobil cu 2 benzinare de 1,6 si 2,0 l ce dezvolta 105 respectiv 135 cai putere si un diesel de 1,5 l – 90 cai putere.

Citeste si asta:

(Update) Noul Dacia Logan MCV 2013: oficial

Noul Renault Symbol …

Renault Scenic 2013: acum si versiune all-road

Cea mai ieftina rovinieta – oferta speciala emag.ro

Noua Dacia Duster 2013 Aventure

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Dacia Duster Dacia Duster Aventure

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *