Home » Noul BMW X2: desecretizat cu o luna inaintea lansarii oficiale » Noul BMW X2: desecretizat cu o luna inaintea lansarii oficiale

Noul BMW X2: desecretizat cu o luna inaintea lansarii oficiale

Noul BMW X2
HomeAugust 11, 2017 at 12:15 pm

Noul BMW X2 va fi lansat pe 12 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Vanzarile automobilului urmeaza sa inceapa in prima parte a anului 2018.

Au fost publicate primele fotografii cu varianta de serie a noului crossover compact, BMW X2. Pozele au aparut prima data pe portalul Highsnobiety, care a participat la sesiunea foto dedicata modelului.

Exteriorul lui X2 este in mare parte similar conceptului ce purta acelasi nume. Se observa cateva schimbari in zona blocurilor optice, dar si a barelor de protectie. In plus, pentru o mai buna vizibilitate, a fost modificat desenul parbrizului.

Noul BMW X2: primele informatii tehnice

Automobilul a fost construit pe platforma UKL. Aceasta presupune tractiunea frontala drept sistem transmisie standard, tractiunea integrala urmand sa fie oferita drept optiune.
Conform primele informatii, gama de propulsie va fi compusa din 3 unitati diesel de 2.0 litri – 150, 190 si 230 cai putere. Gama agregatelor pe benzina va fi formata dintr-o singura unitate: 2.0l turbo, 192 cai putere. Ceva mai tarziu, lista de propulsie ar urma sa fie completata cu un alt benzinar de 2.0 litri, doar ca acesta va oferi 300 cai putere.
La cateva luni de la debutul oficial, noul BMW X2 urmeaza sa ajunga in showroom-uri. Preturile deocamdata nu sunt cunoscute. Putem insa presupune ca X2 se va situa intre modelele X1 si X3. Amintim ca cele doua SUV-uri incep de la 31700, respectiv 38900 Euro.
Productia lui X2 va fi organizata la uzina BMW din orasul german Regensburg, acolo unde astazi se asambleaza modelul X1. Noul BMW X2 va fi rival direct cu Range Rover Evoque, Volvo XC60 si alte modele.

Noul BMW X2 foto

Noul BMW X2 – foto

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul BMW X2 foto Noul BMW X2

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *