Home » Noul Mitsubishi Pajero: primele detalii UPDATE » Noul Mitsubishi Pajero: primele detalii UPDATE

Noul Mitsubishi Pajero: primele detalii UPDATE

Mitsubishi Pajero 2010
HomeNovember 22, 2013 at 4:01 pm

Noul Mitsubishi Pajero va fi mai usor, mai tehnologic si mai luxos decat modelul actual, insa acesta are sa apara abia in 2014. Anuntul a fost facut de seful departamentului de proiectare Mitsubishi – Ryugo Nakao. 

(P) Ulei de motor auto ieftin. Verifica pretul aici

Nakao afirma ca actuala generatie Pajero va mai ramane pe liniile de productie inca 2-3 ani. “Intre timp conducerea companiei va decide cum trebuie sa fie noul Mitsubishi Pajero, vor fi analizate toate argumentele pro si contra. Pajero este modelul nostru de top, caracteristicile off-road sunt foarte importante, insa trebuie sa persiste si atmosfera de lux ” – a declarat Nakao pentru Go Auto.

Intre timp a aparut prima poza cu conceptul viitorului SUV. Unitatea poarta numele GC-PHEV si va fi expusa la salonul auto de la Tokyo, de la sfarsitul lunii noiembrie. Conceptul pentru noul Mitsubishi Pajero este dotat cu motor de 3 litri si un propulsor electric. E prea putin probabil ca versiunea de serie Pajero 2014 sa fie echipata la fel ca conceptul de la Tokyo.

Noul Mitsubishi Pajero - conceptul GC-PHEV

Noul Mitsubishi Pajero 2014: motorizare

E cunoscut faptul ca noul Mitsubishi Pajero va fi un automobil proiectat de la zero. Despre posibila gama de motoare inca nu se comunica nimic, in schimb sus-citatul Ryugo Nakao a spus ca noul model ar putea avea o versiune hybrid. Cel mai probabil acesta va “imprumuta” propulsorul de la SUV-ul Mitsubishi Outlander PHEV, care este dotat cu un benzinar de 2,0 l, capabil sa dezvolte 134 cai putere si 2 motoare electrice a cate 80 cai putere.

Va amintim ca actuala versiune europeana Pajero este dotata cu motoare diesel DI-D ce dezvolta intre 160 si 200 cai putere. Care din aceste propulsoare va migra pe noul Mitsubishi Pajero – urmeaza sa vedem.

Noul Mitsubishi Pajero 2014: Update 23.11.2013

In cadrul salonului auto de la Tokyo a fost prezentat conceptul ce va sta la baza viitorului Pajero. Noul Mitsubishi Pajero se anunta a fi absolut diferit de modelul actual care printre altele a urcat pe liniile de productie in 2006 si de atunci nu a suferit nici o modificare.

Conceptul poarta numele GC-PHEV si este dotat cu un ansamblu de propulsie format dintr-un V6 de 3.0 l si un motor electric. Acestea sunt cuplate la o cutie de viteze automata cu 8 trepte.

Designul masinii credem ca va fi mai bine descris de pozele masinii afisate mai jos.

Noul Mitsubishi Pajero concept

Noul Mitsubishi Pajero concept lateral

Noul Mitsubishi Pajero concept interior

Citeste si asta:

Cea mai buna masina din lume: avem un invingator

Cea mai ieftina rovinieta – oferta de la emag.ro

Noul Mitsubishi Pajero 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Mitsubishi Pajero 2010 Noul Mitsubishi Pajero - conceptul GC-PHEV Noul Mitsubishi Pajero concept interior Noul Mitsubishi Pajero concept lateral Noul Mitsubishi Pajero concept

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *