Home » Noul Nissan Navara 2014: poze si detalii oficiale » Noul Nissan Navara 2014: poze si detalii oficiale

Noul Nissan Navara 2014: poze si detalii oficiale

Noul Nissan Navara 2014
HomeJune 11, 2014 at 4:00 pm

Noul Nissan Navara 2014 a fost lansat oficial chiar de constructorul nipon. Automobilul a primit un exterior aflat in concordanta cu stilul corporativ ale ultimelor modele Nissan. Plus la toate, inginerii au avut ceva de lucru si la componentele tehnice ale automobilului.

(P) Ulei de motor auto ieftin. Verifica pretul aici

Pozele oficiale si detaliile pick-ului nipon s-au lasat un pic asteptate dupa ce Nissan a preferat sa lanseze cateva imagini teaser inaintea celor oficiale. Acum cartile au fost date pe fata, insa discutam doar de versiunea cu volanul pe dreapta, modelul european urmand a fi lansat ceva mai tarziu. Cu toate astea, putem vorbi despre un debut oficial, pentru ca versiunea europeana va fi in mare parte identica cu varianta prezentata astazi.

Noul Nissan Navara 2014: exterior

Noul Nissan Navara 2014 are un exterior ce se incadreaza perfect in linia stilistica lansata de modelele Qashqai si X-trail. Desenul caroseriei a devenit mai calm, grila radiatorul reprezinta o litera “V” executata din crom, iar luminile diurne au la baza becuri de tip LED. Modificarilor au mai fost supuse barele de protectie si capota pick-up-ului. Mai mult, noul Navara vine si cu 2 nuante pentru caroserie ce nu sunt disponibile pentru modelul actual – The Earth Bronze si Savannah Yellow.

Noul Nissan Navara 2014 spate

Noul Nissan Navara 2014: interior

Interiorul “camionetei” japoneze a fost imbunatatit substantial. In locul habitaclului saracut prezent la generatia actuala, noul Nissan Navara 2014 vine cu tapiterie din piele, insertii din aluminiu, materiale mai calitative la bord si un sistem de multimedia evoluat. Cel din urma e conectat la un monitor integrat in consola centrala, iar in spatele volanului, specialistii Nissan au montat un ecran de asistenta ce poate afisa nivelul carburantului, unele detalii despre navigatie, temperatura etc.

Noul Nissan Navara 2014 interior

Noul Nissan Navara 2014: motorizari

Noul Navaro vine cu 3 versiuni de motorizare. Primele doua au la baza o unitate diesel de 2.5 litri, ce poate livra 163 cai putere si 403 Nm de cuplu motor ori 190 cai putere si 450 Nm de cuplu motor. A treia versiune are la baza un agregat pe benzina de asemenea de 2,5 litri, despre care insa nu se cunoaste mai nimic. Nissan se lauda ca a reusit sa reduca consumul de combustibil pentru toate versiunile de motorizari cu aproape 11 %. Unitatile de propulsie vor putea fi cuplate la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte ori la una automata in 7 rapoarte. Noul Nissan Navara 2014 va avea si o serie de asistenti electronici meniti sa vina in ajutorul soferului in situatiile mai dificile. Astfel, automobilul va fi dotat cu sistemele Hill Descent Control, Hill Start Assist, Vehicle Dynamic Control si Active Brake Limited Slip.

Noul Nissan Navara 2014 in motion

Noul Nissan Navara 2014 interior general view

Citeste si:

Noul X6 2014 de la BMW: imagini si detalii oficiale

Noul Nissan Navara 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Nissan Navara 2014 in motion Noul Nissan Navara 2014 interior general view Noul Nissan Navara 2014 interior Noul Nissan Navara 2014 lateral Noul Nissan Navara 2014 spate Noul Nissan Navara 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *