Home » Noul Nissan Terrano: primele imagini reale (Update) » Noul Nissan Terrano: primele imagini reale (Update)

Noul Nissan Terrano: primele imagini reale (Update)

Noul Nissan Terrano
HomeJune 11, 2013 at 12:06 pm

Au fost publicate primele imagini reale cu noul Nissan Terrano. Automobilul bazat pe sasiul Duster a fost fotografiat undeva in India, anunta IndianAutosBlog. 

Dupa cum afirma publicatia Autocar,  noul Nissan Terrano va fi produs la fabrica din orasul Oragadam. Tot acolo se produc modelele Micra, Sunny si Evalia. Astfel, crossover-ul va deveni al 4-lea model Nissan asamblat in India. Cand masina va ajunge pe alte piete si daca va ajunge in general, – nu se comunica. Probabil totul depinde de reactia publicului la noul automobil.

Noul Nissan Terrano: motorizare

Anterior, s-a comunicat ca noul Nissan Terrano va face platforma comuna cu Dacia Duster. Astfel, in gama de motoare a modelului “japonez” ar putea intra benzinarul de 1,6 l si 104 cai putere plus 2 versiuni diesel de 1,5 l ce dezvolta 85 respectiv 110 cai putere. Anume aceste propulsoare se afla in dotarea modelelor Duster ce se vand in India.

Noul Nissan Terrano spate

“Nissan-ul” va costa cu 1000 dolari mai mult ca crossover-ul Duster, care in versiunea de baza costa acolo 799.000 rupii (13.080 dolari).

Vechiul Nissan Terrano ce era propus pentru unele piete sub numele Terraro II si Mistral, s-a fabricat intre anii 1993 si 2006. Masina era disponibila in versiuni cu 3 si 5 portiere.

Noul Nissan Terrano: primele imagini reale

Avem la dispozitie primele imagini “pe viu” cu noul Nissan Terrano. Cum am mai spus automobilul are la baza modelul Duster, lucru de fapt foarte vizibil. Nu avem nici o poza cu interiorul masinii, in schimb la exterior cele doua modele sunt foarte asemanatoare. E mult mai simplu sa enumeram elementele individuale ale noului Terrano decat sa ne complicam cu cele comune. Astfel, noul Nissan Terrano are o alta grila a radiatorului, alte bare, alte faruri si un haion nou.

Noul Nissan Terrano spate

Citeste si asta:

Noul Nissan Qashqai va fi disponibil exclusiv cu 5 locuri

Noul Nissan Terrano

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Nissan Terrano Noul Nissan Terrano spate Noul Nissan Terrano spate Noul Nissan Terrano

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *