Home » Noul Opel Monza Concept vine la Frankfurt » Noul Opel Monza Concept vine la Frankfurt

Noul Opel Monza Concept vine la Frankfurt

Noul Opel Monza fata
HomeJuly 7, 2013 at 3:12 pm

In luna septembrie a anului curent, in cadrul salonului auto de la Frankfurt, Opel ar putea lansa un nou concept de coupe. Noul Opel Monza (acesta este numele ales pentru model), este o reincarnare cunoscutului coupe ai anilor ’80 ce se producea pe baza modelului Senator. Partea buna e ca cele spuse mai sus nu sunt simple zvonuri, pe internet au aparut imagini cu noul Opel Monza Concept. 

Noul Opel Monza: interior si exterior

Conceptul pregatit pentru evenimentul din Germania s-a dovedit a fi un mix de coupe cu break. Noul Opel Monza Concept are portiere extra-largi care se deschid vertical ca aripile unei pasari. Sub ambalajul spectaculos se ascund tehnologii de ultima ora. Astfel, bordul masinii din portiera in portiera reprezinta o suprafata unica de proiectare. Ea are la baza 18 proiectoare LED ce afiseaza toate elementele functionale ale masinii. Mai mult de atat proiectiile pot fi personalizate.

Noul Opel Monza: detalii tehnice

Specialistii din Rüsselsheim afirma ca noul Opel Monza in varianta de serie urmeaza sa primeasca cumparatorii ce nu isi permit un BMW seria 4 ori un Audi A5. Anterior se comunica ca la baza modelului ar putea sta…platforma de la Cadillac ATS. In acest caz sub capota masinii ar fi fost montat un benzinar cu 6 cilindri si 3,6 l capabil sa livreze 325 cai putere.  Se pare ca nu va fi chiar asa, unele surse afirma ca de fapt noul Opel Monza va mosteni platforma si toata gama de motoare de la modelul Insignia.

Cat despre conceptul ce urmeaza a fi prezentat la Frankfurt, acesta va fi echipat cu o unitate hybrid, formata din propulsorul supraalimentat SIDI de 1,0 l si un motor electric.

Noul Opel Monza interior

Zvonurile ca ar putea fi lansat noul Opel Monza au aparut cu cativa ani urma. Atunci se presupunea ca pentru acest scop va fi folosit numele Manta, cunoscut intre anii 1970 si 1988.

Citeste si asta:

Istoria Opel – Norocosul

Noul Opel Monza

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Opel Monza interior Noul Opel Monza spate Noul Opel Monza fata

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *