Home » Suzuki iV-4 – noul concept de SUV Suzuki » Suzuki iV-4 – noul concept de SUV Suzuki

Suzuki iV-4 – noul concept de SUV Suzuki

Suzuki iV-4
HomeJuly 31, 2013 at 11:46 am

Au fost publicate primele imagini cu noul concept de SUV – Suzuki iV-4. Automobilul cu un nume destul de sec, urmeaza sa demonstreze orientarea stilistica pentru urmatoarele modele ale constructorului nipon. Conceptul va fi lansat oficial in cadrul salonului auto de la Frankfurt in luna septembrie a anului curent.

Conform reprezentantilor companiei, Suzuki iV-4 va primi un design dezvoltat de la zero. Cateva elemente mostenite de la modelele clasice Suzuki vor fi grila radiatorului formata din 5 elemente si forma capotei.

Anterior se vorbea ca compania japoneza pregateste un crossover compact care va intra in concurenta directa cu Renault Captur, Opel Mokka sau Nissan Juke. Varianta de serie a noului model urma sa fie lansata in 2015. Insa, unii specialistii afirma ca Suzuki iV-4 este un prototip pentru noul Grand Vitara. SUV-ul clasic de la Suzuki a debutat cu 8 ani in urma, a trecut prin 2 proceduri de facelift si are urgent nevoie de o generatie noua.

Suzuki iV-4 lateral

Nu se comunica nimic legat de dimensiunile si partea tehnica Suzuki iV-4. Din acest motiv toate cele spuse mai sus raman doar presupuneri.

Citeste si asta:

Kia Sportage 2013 facelift: imagini oficiale

Sistem de navigatie Mio Spirit 480 harta Full Europe

Suzuki iV-4

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Suzuki iV-4 lateral Suzuki iV-4

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *