Home » Noul Volkswagen Touareg: primele imagini oficiale ale interiorului » Noul Volkswagen Touareg: primele imagini oficiale ale interiorului

Noul Volkswagen Touareg: primele imagini oficiale ale interiorului

Noul Volkswagen Touareg - spate
HomeMarch 5, 2018 at 10:55 pm

Noul Volkswagen Touareg se lanseaza oficial in 23 martie, la salonul auto din Beijing, iar daca aveti un drum pe la Moscova in luna august, o sa puteti vedea automobilul si la expozitia auto de acolo. 

Pozele cu habitaclul noului Touareg au fost facute deja publice chiar de producator, poze ce vin insotite si de cateva informatii tehnice.

Noul Volkswagen Touareg: cockpit nou si suspensii inteligente

Inginerii spun ca pentru dezvoltarea noului Innovision Cockpit a avut parte de o atentie speciala. Plansa de bord este format din doua afisaje, unul de 12 inch pentru instrumente, iar cel de-al doilea, de 15 inch, e montat pentru controlul sistemului de multimedia si a celorlalte functii ale automobilului (mai putin nivelul sunetului, pentru setarea caruia se va folosi in continuare un buton rotativ clasic).

Noul Volkswagen Touareg - interior

Noul Volkswagen Touareg este construit pe platforma MLB Evo. Aceasta este comuna cu alte SUV-uri ale concernului din Wolfsburg (Audi, Porsche si Bentley). Se zvonea insa ca Touareg-ul, spre deosebire de colegii sai de platforma va fi lipsit de suspensii active. Zvonurile au fost infirmate. Noul model are in lista cu dotari aceasta optiune, la care sa mai adauga si un sistem de directie integrala. Sistemul prevede ca la viteze de pana la 37 km/h, rotile spate vireaza in directie opusa rotilor fata. Astfel, diametrul cercului de bracare masoara doar 11,13 metri (la modelul actual 12,20 metri).

Noul Touareg va fi lansat comercial in vara anului curent.

Noul Volkswagen Touareg - interior foto

Noul Volkswagen Touareg 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Volkswagen Touareg - interior foto Noul Volkswagen Touareg - interior Noul Volkswagen Touareg - spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *