Home » 2015 Noul Volkswagen Caddy a debutat oficial in Polonia » 2015 Noul Volkswagen Caddy a debutat oficial in Polonia

2015 Noul Volkswagen Caddy a debutat oficial in Polonia

Noul Volkswagen Caddy fata
HomeFebruary 5, 2015 at 12:43 pm

Noul Volkswagen Caddy a fost prezentat oficial in orasul polonez Poznan. Vanzarile modelului vor lua startul in vara lui 2015, iar preturile vor incepe de la 14.785 euro.

Asigurare RCA 2015 ieftina online. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Din punct de vedere constructiv, noul Caddy nu se deosebeste foarte mult de modelul anterior. Totusi masina se poate lauda cu motorizari mai eficiente, un interior reconfigurat, precum si cu mai multe optiuni ce nu erau disponibile pana acum.

Noul Volkswagen Caddy 2015: exterior si interior

Primul lucru observat dupa dezvelire, a fost continutul blocurilor optice, pentru noul model acestea luminand cu ajutorul elementelor LED. Mai mult, farurile ies acum in evidenta si datorita formei exterioare mai elegante. Totusi, modificarile de la blocurile optice nu au putut lasa neobservat faptul ca liniile caroseriei au ramas in mare parte neschimbate. Acest lucru inseamna ca noul Volkswagen Caddy este in esenta o versiune modernizata a modelului actual. Volkswagen nu vede aici nicio problema, ba din contra, nemtii afirma ca piata autovehiculelor utilitare traieste dupa propriile legi, iar designul in acest segment este mai putin important. Cu alte cuvinte, specialistii dn Wolfsburg au acordat mai multa atentie confortului persoanei de la volan. Pentru asta, noul Volkswagen Caddy vine cu cateva optiuni ce nu au fost intalnite pana acum la modelul german si nici la rivalii acestuia. Printre acestea, putem enumera pilotul automat adaptiv, sistema de comutare automata a farurilor de la faza scurta la cea lunga si inversa, precum si un asistent de parcare automata ce poate pune masina nu doar paralel cu trotuarul, dar si in unghi drept cu rampa de incarcare a unui depozit spre exemplu.

Noul Volkswagen Caddy pasageri

La interior, atentia ne este captata de configuratia neobisnuita a consolei centrale. Astfel, daca majoritate automobilelor, modulul instalatiei de aer conditionat este amplasat sub afisajul sistemei de multimedia, atunci in cazul noului Caddy, locatiile celor doua elemente au fost inversate. Cat de inspirata a fost aceasa decizie, vom afla ceva mai tarziu, iar pana atunci producatorul anunta ca bordul pentru noul Volkswagen Caddy are doua versiuni. Prima versiune, mai simpla, este destinata modelului cargo, iar versiunea mai eleganta, este destinata modelului pentru pasageri.

Noul Volkswagen Caddy interior

Noul Volkswagen Caddy: motorizari si transmisii

Noul Volkswagen Caddy va pune la dispozitie 8 motorizari – 4 pe benzina si 4 diesel. Gama propulsoarelor pe benzina este formata din unitati TSI 1.0 – 1.4 litri, ce dezvolta intre 84 si 125 cai putere. Gama diesel este reprezentata de agregate ce produc intre 75 si 150 cai putere.

Noul Volkswagen Caddy interior spate

La capitolul transmisii, Volkswagen pune la dispozitie o cutie de viteze mecanica ori o unitate automata din familia DSG. Acestea vin insotite de un sistem de tractiune integrala ori de unul cu tractiunea doar pe puntea fata.

Noul Volkswagen Caddy lateral

Noul Volkswagen Caddy: pret

In cadrul prezentarii din Polonia, s-a anuntat ca preturile germane pentru noul Caddy vor incepe de la 14.785 euro. Preturile pentru piata romaneasca urmeaza a fi anuntate mai tarziu. Amintim ca modelul actual este vandut la noi pentru un minim de 17.340 euro.Noul Volkswagen Caddy spate

Noul Volkswagen Caddy

Citeste si:

Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile 

Am aflat cand va aparea noua generatie a lui VW Tiguan

Noul Volkswagen Caddy

 

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Volkswagen Caddy fata Noul Volkswagen Caddy interior spate Noul Volkswagen Caddy interior Noul Volkswagen Caddy lateral Noul Volkswagen Caddy pasageri Noul Volkswagen Caddy spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *