Home » Am aflat cand va aparea noua generatie a lui VW Tiguan » Am aflat cand va aparea noua generatie a lui VW Tiguan

Am aflat cand va aparea noua generatie a lui VW Tiguan

Noua generatie a lui VW Tiguan la teste
HomeJanuary 29, 2015 at 4:24 pm

Noua generatie a lui VW Tiguan va fi lansata in luna septembrie a anului 2015, la salonul auto de la Frankfurt. Crossover-ul german va primi platforma MQB, utilizata pana acum de mai multe modele ale concernului VAG. 

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Surse din cadrul companiei spun ca modelul va deveni mai usor, gama de motoare va fi revazuta, iar design-ul masinii anunta diferente majore fata de modelul actual.

Noua generatie a lui VW Tiguan: informatii tehnice

Crossover-ul din Wolfsburg promite o masa redusa. Asta din cauza arhitecturii MQB ce a debutat initial pe a 7-a generatie Golf. Platforma catalogata de nemti drept universala, a fost utilizata si inca urmeaza a fi utilizata pe o gama larga de modele ale grupului Volkswagen.

Gama de motoare pentru noua generatie a lui VW Tiguan se anunta a fi serios revizuita. E prea putin probabil ca germanii sa introduca un propulsor nou, dar e aproape sigur ca multe din unitatile actuale vor fi imbunatatite. Spre exemplu se vorbeste ca viitorul crossover va imprumuta agregatul 1.2 TSI de la Golf 7, insa pentru noul model acesta ar urma sa treaca prin cateva modificari. Mai mult, am putea presupune ca din gama de motoare a actualei generatii Tiguan, va disparea propusorul 2.0 TDI de 110 cai putere si 280 Nm. Acesta ar putea fi inlocuit cu o noua versiune a motorizarii 1.6 TDI, care pentru noua generatie a lui VW Tiguan va livra peste 110 cai putere si in jur de 300 Nm de cuplu motor.

Noua generatie a lui VW Tiguan spate

 

Design-ul masinii va deveni mai agresiv, iar caroseria, conform unor informatii neoficiale, va fi oferita in 3 versiuni: standart, versiune cu 7 locuri si ampatament marit, si o versiuni tip coupe.

La momentul actual, noua generatie a lui VW Tiguan este supusa testelor de drum. Anume in aceste momente paparazzi au reusit sa surprinda crossover-ul. Din pacate noul model era camuflat in caroseria modelului actual, respectiv nu putem vorbi despre schimbarile aduse exteriorului masinii.

Va amintim ca Volkswagen Tiguan a fost lansat in anul 2007 avand la baza platforma PQ35. In Romania, neamtul este oferit in compania a doua motorizari pe benzina: 1.4 TSI, respectiv 2.0 TSI si mai multe versiuni diesel ce au la baza propulsorul 2.0 TDI.

Noua generatie a lui VW Tiguan

Preturile pentru modelul actual incep de la aproximativ 23.600 euro si pot depasi 35.000 euro. E destul de posibil ca preturile pentru noua generatie a lui VW Tiguan sa fie majorate foarte putin ori chiar deloc.Noua generatie a lui VW Tiguan poze

Noua generatie a lui VW Tiguan

Citeste si:

Cel mai bun RCA: cum gasesc cea mai accesibila asigurare

Noul Volvo XC60 pentru 2016: primele informatii si poze

Noua generatie a lui VW Tiguan

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noua generatie a lui VW Tiguan la teste Noua generatie a lui VW Tiguan poze Noua generatie a lui VW Tiguan spate Noua generatie a lui VW Tiguan

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *