Home » Anvelope de vara chinezesti – care cauciucuri din China merita cumparate » Anvelope de vara chinezesti – care cauciucuri din China merita cumparate

Anvelope de vara chinezesti – care cauciucuri din China merita cumparate

Anvelope de vara chinezesti Nankang
HomeMarch 13, 2015 at 1:26 pm

Astazi discutam despre oferta de anvelope de vara chinezesti. Chiar daca acestea se pot lauda cu un pret sub media preturilor pentru produsele europene, totusi, calitatea cauciucurilor provenite din China este inca sub semnul intrebarii. 

Anume din acest motiv ne-am gandit sa cream un material menit sa scoata in evidenta acele anvelope de vara chinezesti ce merita achizitionate. Pentru asta, am studiat mai multe forumuri, inclusiv site-ul de specialitate tyrereviews.co.uk. Evident ca nu am uitat sa facem si o analiza a pietei din Romania.

Pana acum cativa ani, inscriptia Made in China era sinonim cu “o sa se strice in 2 zile”. De ceva timp, situatia a inceput sa se schimbe. Produsele fabricate in statul asiatic sunt mai calitative, fiind prezente pe piata intr-o oferta tot mai mare.  Acelasi lucru poate fi spus si despre anvelopele chinezesti. Evolutia pozitiva inregistrata de acestea se datoreaza in mare parte tehnologiilor europene/americane ce au ajuns in China cu, (dar uneori fara) acordul detinatorilor.

Anvelope de vara chinezesti ce merita cumparate

Am ales doua modele de anvelope de vara chinezesti, care dupa parerea noastra isi merita banii, iar cumparatorul cu o probabilitate destul de mare va ramane multumit de achizitie. Ambele produse se gasesc in Romania.

1. Nankang AS1 – Nankang este un producator cu o gama foarte larga de cauciucuri. Acesta ofera chiar si pneuri pentru curse, insa astazi ne intereseaza anvelopele ce pot fi utilzate in fiecare zi. Astfel, din multitudinea de cauciucuri oferita de Nankang, am ales unitatile AS1. Acestea, din ceea ce releva parerile utilizatorilor, se prezinta cel mai bine la capitolul calitate/pret. Spre exemplu, pe site-ul tyrereviews, Nankang AS1 au obtinut un scor mediu de 70%. Nu e un rezultat tocmai grozav, insa si asa, 80% din cei ce au cumparat o data anvelopele AS1, se declara pregatiti sa repete achizitia. Aceasta tendinta nu este deloc intamplatoare. Astfel, Nankang AS1 a aratat rezultate destul de bune la capitolul rulare pe suprafete uscate, dar si la capitolul confort. Cel mai rau, pneurile AS1, s-au prezentat la rularea pe asfalt umed. Totusi, cumparatorii se declara multumiti de valoarea obtinuta prin cumpararea acestor anvelope de vara chinezesti. Mai mult, multi mentioneaza ca intr-adevar exista cauciucuri mai bune, dar diferentele de preturi nu sunt si pe masura diferentelor de calitate. Pentru a verifica pretul cauciucurilor de vara Nankang AS1, CLICK aici.

2. Maxxis MA P1 – Maxxis un producator de anvelope foarte renumit peste hotarele statului chinez. Oferta de pneuri a lui Maxxis chiar o intrece pe cea propusa de Nankang, incluzand anvelope pentru motociclete si biciclete. Cu toate astea, in Romania, Maxxis nu este un producator de anvelope foarte popular. Totusi, dupa parerea noastra pneurile MA P1 merita achizitionate. Asta pentru ca 73% din detinatorii acestor anvelope se declara pregatiti sa repete achizitia, iar la capitolul comportament pe suprafete uscate, aceste anvelope au obtinut un scor de 83%. Cel mai rau, Maxxis MA P1, s-au prezentat la rezistenta la uzura (65 %) si aderenta pe suprafete umede 69%. In rest insa, rezultate obtinute de cauciucurile Maxxis sunt cat se poate de comparabile cu rezultatele lui Nankang AS1.

Anvelope de vara chinezesti ce merita cumparate: concluzie

Experientele utilizatorilor releva ca cele doua modele de anvelope de vara chinezesti prezinta performante destul de apropiate. Daca ar fi sa ne intrebati care totusi merita mai mult sa fie cumparate, am raspunde Nankang AS1.  Si pentru asta existe cel putin un motiv – diferenta de pret de 10-15% dintre cele doua pneuri.

Anvelope de vara chinezesti Maxxis

Anvelope de vara chinezesti ce merita cumparate – Maxxis MA P1 – poza e de aici.

Citeste si:

Top 5 cauciucuri de vara

Anvelope de vara chinezesti

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Anvelope de vara chinezesti Maxxis Anvelope de vara chinezesti Nankang

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *