Home » Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile » Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile

Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile

Anvelope de vara ieftine - Riken Maystorm B2
HomeMarch 28, 2015 at 11:32 pm

A ramas putin timp pana la urmatorul schimb de cauciucuri. Avand in vedere ca nu toti isi pot permite produse de top, am decis sa facem o sinteza a ofertei de pneuri de pe piata si sa cream un clasament cu anvelope de vara ieftine care totusi merita achizitionate.

Anvelope de vara ieftine: 5 cauciucuri recomandate spre achizitie

1. Anvelope de vara ieftine BF Goodrich G-Grip – probabil cea mai buna alegere daca intentionati sa achizitionati pneuri cu pretul maxim de 200 lei. Spunem asta pentru ca pe site-ul tyrereviews, aceste anvelope au obtinut un scor de 87%. Mai mult, 93% din utilizatorii actuali declara ca vor repeta achizitia. Aderenta pe suprafata uscata a obtinut de asemenea un scor de 93%, pe suprafata uscata 83%, iar confortul oferit de aceste produse este cotat la 88%. Printre multitudinea de anvelope de vara ieftine, scorurile obinute de BF Goodrich G-Grip reprezinta niste recorduri, pe care multe din penurile mult mai scumpe nu le pot bate. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Anvelope de vara ieftine - BF Goodrich G-GripAnvelope de vara ieftine - BF Goodrich G-Grip

2. Anvelope de vara ieftine Riken Maystorm2 – pe site-urile de specialitate, aceste cauciucuri inregistreaza scoruri ce se incadreaza in intervalul 75-80%. Spunem din start ca rezultatele obtinute de aceste cauciucuri nu sunt la fel de impresionante ca rezultatele unitatilor de pe locul 1. Mai mult, unele cauciucuri situate mai jos in clasament, au obtinut scoruri mai bune. Cu toate astea, Maystorm2 s-a clasat pe locul secund. Am luat aceasta decizie dintr-un motiv destul de simplu. La capitolul rezistenta la uzura, pneurile Riken au inregistrat pe tyrereviews un rezultat de 82% (cel mai mare din toata lista de anvelope de vara ieftine).  Pentru a verifica pretul CLICK aici. 

3. Anvelope de vara ieftine Matador MP 44 Elite 3 – s-au dovedit a fi pneuri foarte bune. Spre exemplu la comportamentul pe carosabilul uscat, acestea au obtinut 90%, pe carosabilul umed 84% si actualii utilizatori ale acestor produse declara ca sunt 88% sanse sa repete achizitia. Situatia se imbunatateste si mai tare cand aflam ca anvelopele Matador MP 44 cu dimensiunile 185/65/R15 au un pret de doar 180 lei pe bucata. Sa nu credeti ca un pret atat de mic nu este justificat. Astfel, daca analizam mai bine parerile utilizatorilor, observam ca la capitolul rezistenta la uzura, aceste cauciucuri stau destul de prost (cel mai prost din tot clasamentul cu anvelope de vara ieftine). In rest insa, produsele de pe locul 3 s-au prezentat foarte bine. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Anvelope de vara ieftine - Falken SN832

4. Anvelope de vara ieftine Falken SN832 Sincera – cauciucuri ce sunt pozitionate in segmentul de calitate mediu, cu performante foarte bune aproape la toate capitolele. Merita mentionat faptul ca scorul inregistrat pentru comportamentul pe suprafete umede trece de 90%, iar 93% din cumparatori se declara pregatiti sa achizitioneze din nou aceste anvelope. Mai mult, Falken SN832 inregistreaza un scor general de 86%, situandu-se dupa acest criteriu pe locul 2 in clasament. Dar sa nu uitam ca scopul nostru este gasirea unor anvelope nu doar bune, ci si ieftine. Anume aici produsele Falken cedeaza tuturor concurentilor din top. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

5. Anvelope de vara ieftine Fulda EcoControl –  unitatile Fulda EcoControl fac parte din segmentul de calitate mediu. Cu toate ca au un pret cat se poate de apropiat de pretul anvelopelor Falken, scorurile inregistrate de pneurile Fulda pe forumurile si site-urile de specialitate sunt semnificativ mai mici. Astfel, comportamentul pe suprafete umede si uscate este cotat in intervalul 75-78%, si doar 74% din utilizatori se declara pregatiti sa repete achizitia. Totusi, Fulda EcoControl raman anvelope de vara ieftine ce merita achizitionate, mai ales ca la capitolul rezistenta la uzura, acestea inregistreaza un scor apropiat de 81%. Pentru a verifica pretul CLICK aici. 

Anvelope de vara ieftine

 Anvelope de vara ieftine - Falken SN832Anvelope de vara ieftine

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Anvelope de vara ieftine - BF Goodrich G-GripAnvelope de vara ieftine - BF Goodrich G-Grip Anvelope de vara ieftine - Falken SN832 Anvelope de vara ieftine - Matador M44 Anvelope de vara ieftine - Riken Maystorm B2

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *