Home » Apple Watch pentru automobile: Porsche sunt primii » Apple Watch pentru automobile: Porsche sunt primii

Apple Watch pentru automobile: Porsche sunt primii

Ceasurile Apple Watch pentru Porsche
HomeApril 27, 2015 at 12:04 pm

Ceasurile Apple Watch abia au intrat in vanzari, insa compania Porsche anunta deja ca adaptat noile gadget-uri la automobilele sale.

Ceasurile Apple Watch au debutat comercial de curand, dar nemtii de la Porsche afirma ca au reusit adaptarea completa a productiei Apple in cadrul automobilelor companiei germane.

Specialistii Porsche, spun ca Apple Watch va informa soferul despre starea tehnica a masinii si va fi capabil sa controleze unele functii ale vehiculului. Spre exemplu, ceasurile pot atentiona proprietarul despre deschiderea unei usi ori a unui geam sau va putea porni instalatia de clima pentru a raci masina inainte ca soferul sa urce in ea. Mai mult, in caz de necesitate, toate caile de acces in automobil (usi, geamuri, trapa etc) pot fi blocate, iar daca proprietarul a uitat unde a parcat masina, functia Carfinder, va livra indicii de orientare pentru rezolvarea problemei. Dupa ce soferul se va apropia de zona in care se afla vehiculul, Apple Watch va impune automobilul sa dea un semnal sonor pentru a stabilirea locatiei exacte.

Top 5 camere auto dvr

Ceasurile Apple Watch pentru automobile Porsche - presiune in pneuri

Tot cu ajutorul lui Apple Watch, conducatorul va putea sa supravegheze de la distanta parametrii de functionare a modelelor plugin-hybrid. Astfel, ceasurile vor indica rezerva de incarcare ramasa in baterii, iar din meniul “climate”, va putea fi reglata temperatura din interiorul masinii, in functie de conditiile meteo exterioare si dorintele proprietarului.

Ceasurile Apple Watch pentru automobile Porsche

Porsche, mentioneaza totusi, ca conexiunea dintre automobil si smartphone va fi realizata in continuare prin intermediul Iphone, iar Apple Watch va fi utilizat doar ca mjloc de monitorizare auxiliar.

In luna aprilie. compania Porsche a decis sa utilizeze sistema de multimedia Apple CarPlay pentru automobilele sale. Noul sistem va aparea pe viitoarele modele Porshe ce urmeaza sa fie lansate in 2016 si 2017.

Recent, Apple a pantentat o noua tehnlogie ce va permite automobilistilor prin intermediul protocolului Bluetooth de pe Iphone, sa controleze de la distanta unele functii ale automobilelor.

Apple Watch in Romania

Ceasurile Apple Watch, sunt disponibile in Romania pentru precomenzi. Pentru a verifica pretul click aici. 

Ceasurile Apple Watch in Romania

Apple Watch pentru automobile Porsche

Citeste si

Cele mai bune SUV-uri sh: Top 10 autoturisme 4×4

Apple Watch

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Ceasurile Apple Watch in Romania Ceasurile Apple Watch pentru automobile Porsche - presiune in pneuri Ceasurile Apple Watch pentru automobile Porsche Ceasurile Apple Watch pentru Porsche

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *