Home » Asa arata cea mai buna masina: sondaj – automobilul perfect » Asa arata cea mai buna masina: sondaj – automobilul perfect

Asa arata cea mai buna masina: sondaj – automobilul perfect

Cea mai buna masina
HomeNovember 30, 2017 at 10:36 am

Portalul britanic de anunturi auto webuyanycar.com, a realizat un sondaj pe un esantion de 2300 respondenti, pentru a afla cum ar trebui sa arate cea mai buna masina. 

Conform parerilor expuse de soferi, automobilul perfect ar trebui sa aiba la baza un sasiu Bentley, insa caroseria preferata este cea de Lamborghini, fiind in special mentionat modelul Ursus (debutul caruia este programat pentru 4 decembrie). Culoarea preferata de britanici pentru masina de vis este albastra.

Pe langa aspectele generale, respondentii au mai fost intrebati si asupra elementelor mai mici, precum blocuri optice, jante si chiar placutele de inmatriculare. Astfel, masina ideala are partea frontala de la Alfa Romeo Giulia, portierele lui Audi R8, jantele lui Honda Civic Type R si blocurile optice spate ale lui BMW Seria 6. De asemenea, o buna parte din respondenti sunt de parere ca automobilul ar trebui produs in Marea Britanie.

Cea mai buna masina spate

Cea mai buna masina in lumea reala

Sa revenim insa la realitate. Au fost anuntati finalistii concursului Car of the Year 2018. Juriul a selectat 7 modele (Alfa Romeo Stelvio, Audi A8, BMW Seria 5, Citroen C3 Aircross, Kia Stinger, Seat Ibiza si Volvo XC40), dintre care va fi ales automobilul anului 2018. Marele invingator urmeaza sa fie anuntat in luna martie a anului 2018. Invingatorul din 2017 a fost crossover-ul Peugeot 3008.

Cea mai buna masina 2018 - Alfa Romeo Stelvio

Citeste si:

Noul Seat Leon vine in 2019: primele fotografii

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cea mai buna masina 2018 - Alfa Romeo Stelvio Cea mai buna masina spate Cea mai buna masina

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *