Home » Aspiratoare de masina bune si ieftine – pareri » Aspiratoare de masina bune si ieftine – pareri

Aspiratoare de masina bune si ieftine – pareri

Aspiratoare de masina bune si ieftine Black&Decker AV1205
HomeFebruary 19, 2015 at 3:24 pm

Vreamea se incalzeste, si odata cu ea creste si cantitatea de praf de pe strazile patriei noastre. Praful, fiind in esenta niste particule minuscule de materie, nu scapa nici o sansa sa se strecoare in habitaclul masinii dvs. Mai mult, praful nu se aseaza doar pe obiectele din masina, el ajunge si in caile respiratorii ale pasagerilor. Problema prafului din automobil poate fi rezolvata cu ajutorul unui miniaspirator. Spre fericirea noastra, oferta de aspiratoare de masina bune si ieftine este la moment destul de mare.

In continuare va oferim o lista cu aspiratoare  de masina care merita achizitionate.

Aspiratoare de masina bune si ieftine

1. Black&Decker AV1205 – cu siguranta unul din cele mai bune aspiratoare de masina. Acesta ne-a suprins prin puterea s-a de aspirare. Fiind capabil sa scoata praful si pietricelele chiar si din cele mai indepartate colturi ale masinii, inclusiv din mochete, care sunt renumite prin capacitate lor de a tine in “captivitate” bucatelele de gunoi. Mai multe detalii CLICK aici.

2. Black&Decker PAV1205 – e un aspirator de masina eva mai scump (poate chiar un pic prea scump), insa se poate lauda cu o capacitate de stocare mai mare decat unitatea de pe primul loc – 350 ml vs 286 ml. Mai mult, varful de aspirare este mobil, permitand abordarea prafului din toate coltisoarele masinii si facilizand depozitarea aspiratorului in automobil. Sistemul de filtrare cu dubla actiune va impiedica scaparile de material aspirat inapoi in automobil, iar filtrele si rezervorul pot fi supuse curatarii foarte simplu. Mai multe detalii aici.

Aspiratoare de masina bune si ieftine Black&Decker PAV1205

3. Philips FC6141/01 – este o unitate de curatare foarte compacta si puternica. Philips FC6141/01 este unul din cele mai bune aspiratoare de masina, poate chiar cel mai bun, cu o singura remarca  – pretul. Aparatul Philips este mult mai scump decat Black&Decker AV1205. Totusi, acest aspirator de masina ramane un produs recomandat spre achizitie, mai ales daca tineti cu adevarat la curatenia din masina dvs. Mai multe detalii aici.

Aspiratoare de masina bune si ieftine Philips FC6141 pret

4. Fakir AS 1072NT  – este un aspirator de masina destul de bun cu o putere de aspirare satisfacatoare si autonomie de 15 minute. Unitatea vine insotita de o duza pentru spatii inguste, o duza pentru deseuri lichide si un cablu de incarcare. Mai multe detalii aici. 

5. Bosch BKS4033 – este un aspirator ca se descurca foarte bine. Acesta poate fi utilizat cat pentru aspirare uscata atat si pentru aspirare umeda. Unitatea este fara fir, in calitate de sursa de energie fiind montate baterii ce permit o autonomie de pana la 15 minute. Totusi, ar fi de remarcat ca pentru a mentine aparatul in functiune este nevoie de a tine apasat cu degetul butonul de pornire tot timpul. Mai multe detalii aici.

Aspiratoare de masina bune si ieftine

Aspiratoare de masina bune si ieftine germane Fakir

Aspiratoare de masina bune si ieftine

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Aspiratoare de masina bune si ieftine Black&Decker AV1205 Aspiratoare de masina bune si ieftine Black&Decker PAV1205 Aspiratoare de masina bune si ieftine germane Fakir Aspiratoare de masina bune si ieftine Philips FC6141 pret

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *