Home » Audi Q3 2025: O Noua Generatie Pregatita Sa Incante Piata Auto » Audi Q3 2025: O Noua Generatie Pregatita Sa Incante Piata Auto

Audi Q3 2025: O Noua Generatie Pregatita Sa Incante Piata Auto

Audi Q3 2025
HomeJuly 9, 2024 at 5:40 pm

Audi se pregateste sa lanseze noua generatie a SUV-ului compact Q3 in primavara anului 2025. Bazandu-se pe platforma MQB EVO, cunoscuta pentru flexibilitate si eficienta, modelul promite sa aduca o serie de imbunatatiri tehnologice si o conduita de drum superioara.

Platforma MQB EVO

Noua generatie Audi Q3 va folosi platforma MQB EVO, care ofera beneficii semnificative in ceea ce priveste greutatea redusa, rigiditatea structurala si posibilitatea integrarii unor sisteme avansate de asistenta la drum. Aceasta platforma este apreciata in cadrul grupului Volkswagen pentru versatilitatea si adaptabilitatea sa la diferite motorizari si tehnologii.

Posibila gama de motoare pentru Audi Q3 2025

Audi Q3 2025 va dispune de o gama variata de motorizari, care include atat motoare pe benzina, cat si diesel, plus variante plug-in hybrid. Cu toate acestea, noul Q3 ramane fara o versiune electrica, cel putin pentru moment. Iata posibila lista a motorizarilor:

– 1.5 eTSI 48V – 130 CP – S tronic 7: Un motor pe benzina cu tehnologie mild-hybrid, optimizat pentru eficienta si emisii reduse.
– 1.5 eTSI 48V – 150 CP – S tronic 7: O varianta mai puternica a motorului pe benzina, oferind un echilibru intre performanta si consum.
– 1.5 eHybrid – 204 CP – S tronic 6 (plug-in hybrid): Aceasta versiune plug-in hybrid promite o autonomie electrica decenta si performante dinamice bune.
– 1.5 eHybrid – 272 CP – S tronic 6 (plug-in hybrid): Varianta de top a motorizarilor hibride, oferind putere si eficienta, ideala pentru soferii care doresc performante superioare.
– 2.0 TDI – 150 CP – S tronic 7: Motorul diesel de baza, cunoscut pentru durabilitate si eficienta, perfect pentru cei care fac drumuri lungi.
– 2.0 TDI Quattro – 193 CP – S tronic 7: Versiunea diesel cu tractiune integrala, oferind putere sporita si tractiune optima pe toate suprafetele.

Noua generatie Q3 va veni echipata cu cele mai recente tehnologii de asistenta la conducere, inclusiv sisteme avansate de siguranta, infotainment de ultima generatie cu ecran tactil de mari dimensiuni, conectivitate extinsa si optiuni de personalizare diverse. Interiorul va oferi un nivel ridicat de confort si finisaje premium, caracteristice marcii Audi.

Audi Q3 2025

Sursa: Largus.fr

Concluzie

Lansarea Audi Q3 2025 este asteptata cu nerabdare de fanii SUV-urilor compacte, promitand sa aduca o combinatie ideala intre tehnologie avansata, performanta si eficienta. Cu o gama variata de motorizari si optiuni de echipare, noua generatie Q3 are toate sansele sa devina unul dintre modelele de referinta in segmentul sau.

Camera video auto de bord 2021: cum sa cumperi cea mai buna camera auto

Galerie de Imagini

Slide 1
Audi Q3 2025

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *