Home » Becuri H4 ieftine si bune: top 3 » Becuri H4 ieftine si bune: top 3

Becuri H4 ieftine si bune: top 3

Becuri H4 ieftine si bune Philips
HomeFebruary 10, 2015 at 9:43 pm

Am facut un top cu becuri H4 ieftine (cu pretul maxim de 20 lei pe bucata), dar totusi suficient de bune pentru a fi recomandate spre achizitie. 

Clasamentul a fost elaborat in urma unor teste la care au fost supuse 6 modele de becuri H4, cu pretul maxim de 20 de lei. De asemenea, au fost luate in calcul si parerile expuse pe diferite forumuri cu tematica auto ori pe site-urile magazinelor de electrica auto.

Becuri H4 ieftine si bune: top 3

1. Becuri Philips H4 Vision – pentru a verifica pretul CLICK aici. – Aceste becuri sunt probabil compromisul ideal intre pretul de achizitie, calitatea iluminarii si durata de viata. Pretul de achizitie si calitatea fascicului de lumina au putut fi verificate in timpul testelor, iar faptul ca durata de viata a becurilor este superioara marii majoritati a rivalilor, este confirmat de aproape toti utilizatorii acestor becuri. Mai mult, daca veti compara calitatea iluminarii oferite de becurile standart ale automobilul dvs., cu fasciculul produs de becurile Philips H4 Vision, veti observa o diferenta uluitoare.

2. Becuri Narva H4 Range Power + 50 – pentru a verifica pretul CLICK aici. – Becurile Narva H4 sunt cel putin la fel de bune ca unitatile Philips H4 Vision. Mai mult de atat, Narva este cunoscut drept un producator de becuri foarte longevive, iar produsele H4 Range Power nu sunt o exceptie. Totusi, becurile Narva au fost plasate pe locul 2, si asta pentru un oarecare motiv. Acest motiv este pretul. Astfel, intre unitatile de pe locurile 1 si 2 de regula se inregistreaza o diferenta de pret de aproximativ 25%, in favoare, ori mai bine spus in defavoarea becurilor Narva H4 Range Power.

Becuri H4 ieftine si bune Narva

3. Becuri Osram H4 Silverstar – pentru a verifica pretul CLICK aici. – Becuri foarte bune, cu o capacitate de iluminare impresionanta, mai ales daca le comparam cu becurile standart ale masinii. Mai mult, am avut impresia ca fasciculul de lumina creat de Osram H4 Silverstar este chiar ceva mai calitativ decat fasciculele produse de becurile de pe primele 2 locuri. Dar, pretul pentru care sunt oferite unitatile H4 Silverstar este un mai mare decat pretul becurilor Narva H4. Mai mult, unii utilizatori afirma ca durata de viata a produselor Osram H4 Silverstar ar fi fost sub asteptari.

Becuri H4 ieftine si bune: concluzie

Nu subestimati importanta unor becuri calitative (atentie nu frumoase, ci calitative). Ar mai fi recomandabil sa evitati produsele provenite de la companii necunoscute ori foarte putin cunoscute.

Becuri H4 ieftine si bune

Becuri H4 ieftine si bune Osram

Becuri H4 ieftine si bune – sfaturi si pareri

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Becuri H4 ieftine si bune Narva Becuri H4 ieftine si bune Osram Becuri H4 ieftine si bune Philips

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *