Home » BMW cu 7 locuri: o noua surpriza de la bavarezi » BMW cu 7 locuri: o noua surpriza de la bavarezi

BMW cu 7 locuri: o noua surpriza de la bavarezi

Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer
HomeMarch 9, 2015 at 6:31 pm

De ceva timp, BMW si testeaza fanii cu tot felul de surprize. Initial a avut loc o schimbare radicala in design-ul masinilor, dupa asta au fost introduse motorizari supraalimentate cu cilindrei mici, iar apoi a venit randul sa fie lansate cateva modele hibride. Si pentru ca nu era destul, bavarezii au prezentat anul trecut primul automobil cu tractiune fata si caroserie monovolum. Acum insa, a venit timpul unui nou soc – un Van BMW cu 7 locuri.

Cu 30 de ani in urma, ideea unui model de familie, era pentru reprezentantii BMW doar un motiv de amuzament. Si asta pentru ca compania germana avea un set de valori distinct fata de alti producatori, iar o astfel de decizie ar fi insemnat o lovitura grea pentru clientii fideli. Acum insa, a crescut o noua generatie de cumparatori, cu viziuni adaptate la noile realitati ale vieti, respectiv si BMW se vede fortat sa se schimbe. Drept urmare, doamnelor si domnilor, faceti cunostinta, el este noul Van BMW cu 7 locuri ce poarta numele 2 series Gran Tourer.

Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer spate

Van BMW cu 7 locuri: motoare

Noul BMW 2 series Gran Tourer fiind in esenta o versiune mai lunga a lui 2 series Active Tourer, a si imprumutat toate motorizarile de la acesta. Asta inseamna ca noul BMW cu 7 locuri are tractiune fata si este bazat pe platforma lui Mini. Oferta de motorizari va fi deschisa de unitatile diesel si benzina de 1,5 litri cu 3 cilindri ce dezvolta 116, respectiv 136 cai putere. Versiunile mai superioare vor fi dotate cu un agregat diesel de 2,0 litri ce produce 150 cai putere si un propulsor pe benzina de 2.0 litri cu 2 versiuni de putere: 192, respectiv 231 cai putere.

Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer 3 randuri de scaune

Van BMW cu 7 locuri: dimensiuni

Acum vom discuta despre lucrurile ce nu prezinta vreun interes pentru fanii BMW ai secolului trecut. Deci, volumul portbagajului detinut de 2 series Gran Tourer este de 645 litri, adica cu 177 litri mai mare decat portbagajul lui Active Tourer. Asta se explica prin marirea lungimii caroseriei de la 4342 mm pana la 4556 mm, si a ampatamentului de la 2670 mm la 2780. Inaltimea noului model atinge 1608 mm (+52 mm), iar latimea a ramas neschimbata – 1800 mm. Un alt avantaj a lui 2 series Gran Tourer este faptul ca randul 3 de scaune poate fi rabat foarte simplu, iar rezultatul acestui proces este un spatiu de depozitare ce masoara 1905 litri si are baza plana.

Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer portbgaj mare

Preturile primului Van BMW cu 7 locuri urmeaza sa fie anuntate ceva mai tarziu. Va amintim ca fratele sau cu 5 locuri, incepe in Romania de la aproximativ 27.780 euro.

Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer lateral

BMW cu 7 locuri

Citeste si:

Cele mai bune anvelope de vara 2015

Ce este un aditiv ulei motor si merita ori nu utilizat

Primul Van BMW cu 7 locuri

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer 3 randuri de scaune Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer lateral Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer portbgaj mare Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer spate Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer Van BMW cu 7 locuri - 2 series Gran Tourer 3 interior

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *