Home » BMW i8 in Romania: un client a primit deja masina » BMW i8 in Romania: un client a primit deja masina

BMW i8 in Romania: un client a primit deja masina

Primul BMW i8 in Romania foto
HomeNovember 27, 2015 at 9:46 am

ALD Automotive anunta ca a livrat primul BMW i8 in Romania. Modelul a fost livrat in sistem de leasing operational catre un client de top al companiei.

BMW i8 este un automobil sport cu adevărat unic – oferă performanţe dinamice remarcabile, cu o acceleraţie 0-100 km/h în numai 4,4 secunde, alături de un consum comparabil cu cel al unei compacte de oraş. În plus, modelul dispune de resurse pentru a rula în mod electric pe distanţe de peste 30 km cu o viteză maximă de 120 km/h, dar şi de posiblitatea de a reîncărca bateria din mers pentru a asigura o deplasare preponderent electrică în mediul urban.

Sistemul hibrid plug-in al BMW i8 cuprinde un motor pe benzină, cu trei cilindri, tehnologie BMW TwinPower Turbo – dezvoltă 170 kW/231 CP şi un motor electric sincron ce oferă 96 kW/131 CP şi 250 Nm, pentru o putere totală 266 kW/ 362 CP.

BMW i8 adaugă la gama BMW i şi mai multe premiere tehnologice – de la prima implementare de serie a farurilor Laser, la o gamă extinsă de materiale ultrauşoare, cum ar fi exoticul “gorilla glass” pentru lunetă. Caroseria cu design spectaculos asigură un coeficient aerodinamic imbatabil în segmentul automobilelor sport, de numai 0.26, cu aproximativ 20% mai bun decât orice model sport comparabil, deşi modelul nu foloseşte niciun element activ de caroserie.

BMW i8 este disponibil in Romania de la 138.384 euro. Automobilul se poate lauda cu emisii de doar 49 g de CO2 pe km. Mai mult, producatorul anunta un consum mediu de doar 2,1 litri de benzina la 100 de km. Totusi, consumul obtinut in timpul testelor reale de drum, se deosebeste este de cel indicat de bavarezi. Asta insa nu reduce din meritele lui BMW i8, care fara indoiala este o masina fantastica.

Primul BMW i8 in Romania Bucuresti

BMW i8 in Romania – Bucuresti

Citeste si:

Noul BMW seria 3 este asteptat in 2018

Noul motor BMW quad-turbo pentru 2016: primele informatii

Primul BMW i8 in Romania

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Primul BMW i8 in Romania Bucuresti Primul BMW i8 in Romania foto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *