Home » BMW X4: in curand » BMW X4: in curand

BMW X4: in curand

BMW X4
HomeJuly 1, 2013 at 6:37 am

Faptul ca bavarezii pregatesc un nou crossover (BMW X4) e cunoscut inca din luna aprilie a anului curent cand in cadrul salonului auto de la Shanghai a debutat conceptul noului model.

Deja astazi cei de la Carscoops.com au suprins modelul de serie BMW X4 in timpul ultimelor teste. Se vorbeste ca vanzarile automobilului vor lua startul in 2014, iar debutul oficial va fi organizat in luna noiembrie 2013 la Detroit.

BMW X4: motorizare

La baza BMW X4 sta platforma modelului X3, chiar si dimensiunile celor doua masini sunt aproape similare. Insa X4 va avea un exterior mai individual. Noul model face parte dintr-o noua clasa de automobile – SAC (Sport Activity Coupe). Sub capota BMW X4 cu siguranta vom gasi propulsoarele turbo de 4 si 6 cilindri imprumutate de pe X3 ce dezvolta intre 184 si 313 cp. E asteptata deasemenea aparitia versiunii BMW X4 M cu un motor ce livreaza  aproximativ 400 cp.

BMW X4 camuflat

BMW X4: interior

Surprinzator ori nu, dar interiorul BMW X4 este practic identic cu cel al modelului X3 din generatia actuala. Identice sunt aproape toate elementele din habitaclu, chiar si desenul gurelor de aerisire.

Se vorbea ca debutul oficial al noului model va fi organizat in cadrul salonului auto de la Frankfurt.  Nu a fost sa fie, –  se pare totusi ca BMW X4 va debuta la Detroit, in noiembrie. Imediat dupa acest eveniment, automobilul va fi lansat in productia de serie la fabrica BMW din Spartanburg SUA. Vanzarile vor lua startul la inceputul anului 2014.

Citeste si asta:

Acum e oficial – noul BMW seria 4 

BMW 2 series va fi disponibil in 2014

GPS ieftin – verifica pretul

BMW X4

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
BMW X4 camuflat BMW X4 BMW X4 interior

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *