Home » Boxe auto ieftine: sfaturi si pareri despre 3 unitati recomandate » Boxe auto ieftine: sfaturi si pareri despre 3 unitati recomandate

Boxe auto ieftine: sfaturi si pareri despre 3 unitati recomandate

Boxe auto ieftine
HomeJanuary 22, 2015 at 2:58 pm

De multe ori sistema audio standart a masinii nu ofera o calitate satisfacatoare a sunetului. O posibila solutie a aceastei probleme ar fi instalarea unor boxe noi. Pentru ca am vazut ca multi soferi incearca sa faca acest lucru, am decis sa testam mai multe boxe auto ieftine (cu pretul de pana la 150 lei pe pereche), si sa alegem 3 unitati ieftine dar care merita cumparate.

Difuzoare auto ieftine: top 3

1. Blaupunkt GTX 662 – dupa parearea noastra, acestea sunt cele mai reusite boxe auto ieftine. Unitatile GTX 662 au un diametru de 165 mm, fiind relativ simplu de montat pe o buna parte de automobile. Daca sistemul de prindere standart al boxelor nu este compatibil cu masina dvs, puteti procura inele adaptoare, care nu sunt tocmai scumpe (30 – 35 ron). Difuzoarele Blaupunkt GTX 662 au o putere maxima de 200 W, insa indicatorul care chiar ne face curiosi este puterea nominala (RMS). Producatorul afirma ca unitatile GTX 662 au un RMS de 45 W. Ar fi fantastic daca ar fi fost adevarat, insa tindem sa credem ca nu e. Valoare de 45W este una destul de mare, cu o asa putere poti umple cu muzica o sala de festivitati de dimensiuni medii. Totusi, boxele auto Blaupunkt GTX 662 sunt perfecte pentru un automobil, calitatea suntetului oferit este foarte buna – mult, foarte mult peste asteptarile noastre. Plus la toate, pretul de achizitie este unul destul de mic – 120 – 130 ron. Mai multe detalii AICI.

2. Boxe auto ieftine JBL GT6-5 – difuzoarele auto din seria GT6 s-au prezentat foarte bine la toate testele. Recomandabile ar fi unitatile JBL GT6-6, insa acestea de cele mai multe ori au un pret peste 150 ron. Singura alternativa sunt boxele GT6-5, care au parametri de functionare ceva mai modesti (Putere nominala – 35W, sensitivitate 93 Db, putere maxima 105 W), in schimb calitatea sunetului este aproape ireprosabila. Pretul de achizitie pentru aceste boxe auto se situeaza de obicei intre 140 si 150 ron. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Boxe auto ieftine JBL

3. Boxe auto ieftine Pioneer TS-G1722i – sunt unitati asemanatoare ca pret cu boxele Blaupunkt GTX 662. Totusi, difuzoarele TS-G1722i s-au prezentat ceva mai prost. Au ajuns in topul cu cele mai bune boxe auto in mare parte datorita usurintei cu care pot fi montate. Mai mult, producatorul a avut grija sa puna in cutie si o schema bine detaliata cu pasii care trebuie urmati pentru instalarea cu succes a boxelor. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Boxe auto ieftine Pioneer

Boxe auto ieftine: concluzie

Un produs bun nu e neaparat scump si un produs scump nu e neaparat bun. Totusi, incercati sa evitati difuzoarele despre care nu se stie nimic. Plus la toate, la momentul alegerii boxelor atrageti atentia la modul de prindere a acestora. Ar fi de dorit ca procesul de instalare a boxelor deja procurate sa nu necesite modificari importante la masina.

Boxe auto ieftineBoxe auto ieftine Blaupunkt

Boxe auto ieftine

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Boxe auto ieftine Blaupunkt Boxe auto ieftine JBL Boxe auto ieftine Pioneer Boxe auto ieftine

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *