Home » Camera Mio Mivue 538: pareri, comentarii, oferte si teste » Camera Mio Mivue 538: pareri, comentarii, oferte si teste

Camera Mio Mivue 538: pareri, comentarii, oferte si teste

Camera Mio Mivue 538
HomeMay 11, 2015 at 1:59 pm

Astazi analizam camera de bord Mio Mivue 538. Vom discuta specificatiile tehnice ale acesteia, vom oferi cateva oferte si evident, vom face o sinteza a comentariilor si parerilor exprimate de utilizatori referitor la produsul Mio Mivue 538. 

Camera Mio Mivue 538: specificatii tehnice

Mio Mivue 538 este o camera foarte compacta, avand in lungime si latime cate aproximativ 6,5 centimentri. Unitatea se lauda cu un unghi maxim de filmare de 130 grade si un ecran TFT de 2,4 inch. Videorecorder-ul camerei este capabil sa filmeze la o rezolutie de 1080p, iar pentru compresia materialului fimat este utilizata tehnologia H.264.

Aparatul aer in posesie o lista decenta de functii complemetare. Astfel, Mio Mivue 538 detine un senzor de soc care porneste camera atunci cand in fata masinii apare vreo miscare, iar GPS-ul incorporat, poate oferi detalii despre pozitionarea actuala, precum si despre traseul parcurs.

Camera Mio Mivue 538: oferte

V-am pregatit 3 oferte pentru camera Mio Mivue 538 cu cel mai mici preturi ale momentului.

Oferta 1 cu cel mai mic pret – click aici.

Oferta 2 – pentru a verifica pretul click aici

Oferta 3 – pentru a verifica pretul click aici

Camera Mio Mivue 538: pareri si comentarii

Pe portalurile si forumurile de specialitate, Mio Mivue 538 a adunat pareri in marea lor majoritate foarte bune. Utilizatorii sunt multumiti de calitatea filmarilor pe timp de zi, dar mai ales noapte. Se mentioneaza si calitatea materialelor si a finisajelor exterioare. Plus la asta, meniul camerii este intuitiv, respectiv simplu de utilizat chiar si pentru incepatori. Mai mult, este scoasa in evidenta si promtitudinea excelenta cu care functioneaza senzorul de impact.

Din punctele slabe, se mentioneaza o usoara lipsa de claritate a obiectelor filmate la distante mari, iar unii cumparatori, afirma ca navigatia prin meniuri este un pic lenta. Nu suntem siguri ca ultima afirmatie este general valabila, mai ales ca unitatea Mio Mivue 538 aflata la testele noastre, functiona ireprosabil.

Camera Mio Mivue 538: merita sau nu cumparata

Raspunsul este fara nicio indoiala: Da. Asta chiar daca unii sunt de parere ca aceasta camera de bord este un pic cam scumpa. Insa, daca  incercam sa gasim alt produs la fel de bun si la un pret macar asemanator, vedem ca avem prea putine sanse de reusita. Drept urmare, putem afirma ca Mio Mivue 538 este unul din liderii dupa raportul calitate/pret printre dashcam-uri.

Camera Mio Mivue 538 ecran

Camera de vord Mio Mivue 538

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Camera Mio Mivue 538 ecran Camera Mio Mivue 538

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *