Home » Camera video auto 2018: cum sa cumperi cea mai buna camera auto » Camera video auto 2018: cum sa cumperi cea mai buna camera auto

Camera video auto 2018: cum sa cumperi cea mai buna camera auto

Camera video auto - simbol
HomeApril 26, 2018 at 12:09 pm

O camera video auto este un lucru cat se poate de necesar in timpurile actuale. Din acest motiv, mai jos aveti cateva sfaturi menite sa va ajute sa alegeti cea mai buna camera auto.

Cea mai buna camera video auto 2018: Top 5 dupa raportul pret/calitate

1. Prestigio RoadRunner 585 – verifica pretul aici – o camera video auto buna, probabil chiar cea mai buna dupa raportul calitate pret. Rezoutie filmare – 2304 x 1296, unghi – 160 grade, ecran de 2.0 inch, senzor CMOS de 4.0 MP.

Camera video auto - Prestigio RoadRunner 585

2. NOVATEK T810 – verifica pretul aici – senzor de 12MP, rezolutie filmare FullHD, ecran de 4 inch, unghi de filmare – 170 grade.

3. Camera video auto DOD LS460W – cea mai buna camera video auto daca s-ar putea face abstractie de pret. Mai multe detalii AICI

4. Camera video auto DVR Mio MiVue C330 – mai multe detalii aici.

5. Garmin Dash Cam 45 – verifica pretul aici – senzor GPS, detector de impact, ecran de 2.0 inch, filmare FullHD.

Camera video auto - Garmin Dash Cam 45

Cea mai buna camera video auto: sfaturi

1. Pentru o calitate sporita a materialelor video, aveti grija ca camera video auto sa filmeze cu o rezolutie cat mai mare. E de dorit ca alegerea dvs sa cada pe o unitate cu specificatia Full HD.

2. Urmatorul sfat ar tine de unghiul de filmare al camerei. O mare parte din aparate ofera un unghi de 120 grade, noi am recomanda totusi un minim de 130 grade. In acest fel veti obtine mai multa “imagine”, respectiv evenimentul care se doreste a fi filmat, are mai multe sanse sa intre in zona de vedere a camerei auto.

3. Ar fi necesar ca camera video auto aleasa sa fie dotata cu senzorul G. In caz de impact acesta salveaza fisierul ce contine accidentul in alt folder. Astfel, filmarea in cauza este protejata de rescriere.

4. Tehnologia WDR. Tehnologia in cauza permite filmarea in conditii dificile. O camera lipsita de aceasta tehnologie este aproape inutila in momentele prost iluminate ori prea iluminate.

5. Bateria. Volumul bateriei dicteaza lungimea perioadei de timp in care va fi posibila utilizarea camerei auto fara ca aceasta sa fie conectata la vreo sursa de curent. Am recomanda o camera video auto ce detine o baterie cu un volum de minim 450-500 mAh.

6. Infrarosu. Ledurile cu infrarosu permit filmare pe timp de noapte. Ar fi recomandabila o camera cu infrarosu mai ales pe timp de noapte.

7. Pretul. Internetul inunda cu camere auto cu pretul cuprins intre 90 si 150 lei. Tristul adevar e ca aceste camere sunt aproape inutile. De cele mai multe ori calitatea filmarilor este foarte proasta. Bateria neconectata la priza auto se descarca foarte repede, iar majoritatea inscriptiilor fastuase de pe cutia camerei se dovedesc a fi niste minciuni. Pretul minim ce ar asigura o camera video auto de calitate ar fi de 300 lei, pretul mediu pentru o camera buna se incadreaza in intervalul 500-700 lei.

Cea mai buna camera video auto dod ls470w

Cea mai buna camera video auto: concluzie

Daca ati decis sa procurati o camera video auto atunci:aveti nevoie de minim 300-350 lei pentru o camera cu unghi de filmare suficient, cu o baterie de minim 450 mAh, tehnologie WDR si senzorul G. Iar, pentru a fi siguri de alegerea facuta, cautati  filmulete inregistrate cu camera aleasa.

Citeste si:

Cele mai bune becuri auto H7: top 5 becuri halogen

Camera video auto - Novatek T810

Camera video auto

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Camera video auto - Garmin Dash Cam 45 Camera video auto - Novatek T810 Camera video auto - Prestigio RoadRunner 585 Camera video auto - simbol

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *