Home » Cel mai bun RCA: cum gasesc cea mai accesibila asigurare in 2015 » Cel mai bun RCA: cum gasesc cea mai accesibila asigurare in 2015

Cel mai bun RCA: cum gasesc cea mai accesibila asigurare in 2015

Cel mai bun RCA
HomeJanuary 26, 2015 at 11:03 am

In acest material, ne propunem sa aflam care este cel mai bun RCA pentru toate tipurile de autoturisme si toate tipurile de asigurati. Face, asta pentru ca RCA-ul s-a scumpit de cateva ori in ultima perioada. Scumpirile operate de asiguratori s-au dovedit a fi chiar foarte importante, mai ales pentru unele categorii de asigurati.

Cel mai bun RCA: autoturism 1.6 pe benzina, fabr. 2006, asigurat cu varsta sub 30 ani

Acest scenariu este unul din cele mai nefericite pentru asigurat. Cel mai bun RCA dupa pret in acest caz are sanse foarte mici sa fie sub 1000 de lei pentru o asigurare pe 6 luni. Dupa o simulare facuta de noi pe unul din site-urile de specialitate, cea mai buna oferta avea pretul de 1170 lei pentru jumatate de an – puteti verifica PRETUL AICI. Mentionam ca este vorba despre un conducator ce nu a mai incheiat vreo asigurare anterior, respectiv se incadreaza in clasa Bonus-Malus B0. Daca ati mai avut asigurari incheiate inainte si nu ati produs accidente in ultimele 365  de zile, prima de asigurare va fi ceva mai mica. Dar si asa, trebuie sa fiti pregatiti sa cheltuiti aproximativ 1000 de lei pentru cel mai bun RCA in cazul in sunteti un tanar sub 30 de ani. Mai mult, ar fi recomandabila achizitionarea unui rca pentru 12 luni, mai ales ca asiguratorii si-au facut un obicei in ultimul timp sa creasca preturile o data la cateva luni pentru aceasta categorie de asigurati.

Cel mai bun RCA sub 30 ani

Cel mai bun RCA: autoturism 1.6 pe benzina, fabr. 2006, asigurat cu varsta peste 30 ani

Daca ati depasit varsta de 30 de ani si nu ati produs vreun accident pana acum, aveti toate motivele sa va simtiti fericit.  Spunem asta pentru ca cel mai bun RCA dupa pret pentru aceasta categorie de soferi porneste de la aproximativ 315 lei pentru 6 luni, si poate fi chiar ceva mai mica in unele cazuri. Mai mult, preturile pentru aceasta categorie de asigurari sunt probabil cele mai stabile, respectiv nu e neaparat sa optati pentru un rca cu valabilitatea de 12 luni.

Cel mai bun RCA benzina peste 30 ani

Cea mai ieftina asigurare RCA: autoturism 1.9 diesel, fabr. 2006, asigurat tanar cu varsta sub 30 ani

Cel mai bun RCA diesel sub 30 ani

Momentul in care un tanar posesor al unui autoturism propulsat de un motor diesel de 1.9 l (spre exemplu un VW Passat B5) este nevoit sa cumpere o noua asigurare RCA, se poate transforma intr-o mica tragedie. O tragedie ce se va repeta la fiecare 6 sau 12 luni pana cand tanarul nu va implini 30 de ani. Spre exemplu, un Passat B5, fabricat in anul 2006, cu un motor de 1,9 TDI, de 74 kw si 101 cai putere, va impune un RCA ce va costa cel putin 1171 lei pentru o perioada de 6 luni si 2261 lei pentru 12 luni. Din nou, pretul pentru cel mai bun RCA va fi ceva mai mic daca nu ati fost parte a vreunui accident rutier in trecut. PRETUL AICI.

Cel mai bun RCA: autoturism 1.9 diesel, fabr. 2006, asigurat cu varsta peste 30 ani

Un conducator auto ce a implinit 30 de ani si conduce un autoturism cu un motor diesel de 1,9 litri, va cheltui pentru cel mai bun RCA pe 6 luni aproximativ 370 lei si 704 lei pentru 12 luni – puteti verifica PRETUL AICI. Mentionam ca preturile variaza in limita a cateva zeci de lei in dependenta de varsta clientului, dar mai ales de istoricul rutier al acestuia.

Cel mai bun RCA diesel peste 30 ani

Cel mai bun RCA

Citeste si:

Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile

Cel mai bun RCA

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Cel mai bun RCA benzina peste 30 ani Cel mai bun RCA diesel peste 30 ani Cel mai bun RCA diesel sub 30 ani Cel mai bun RCA sub 30 ani Cel mai bun RCA

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *