Home » CD Player auto Pioneer bun: sfaturi, pareri si oferte » CD Player auto Pioneer bun: sfaturi, pareri si oferte

CD Player auto Pioneer bun: sfaturi, pareri si oferte

Cd player auto Pioneer DEH-2700UI
HomeJanuary 3, 2015 at 9:19 pm

Pioneer este unul din cei mai buni producatori de electronice auto din lume. Multi isi doresc un CD Player auto Pioneer si spre norocul tuturor compania nipona ofera o gama larga de produse, de la unitati ieftine si simpliste pana la playere complexe, dar ceva mai scumpe. 

Stiati ca acum este posibila conectarea simultana a mai multor telefoane inteligente la un CD player auto? Sau stiati ca fiecare sofer poate crea efecte sonore fara sa-si paraseasca automobilul? Astazi povestim despre ultimele noutati din domeniul sistemelor audio pentru masina.

Producatorii de electronice auto pot fi impartiti in 2 categorii: primii isi dezvolta propriile tehnologii si produse, iar cei ce formeaza categoria a doua, utilizeaza ceea ce fost deja lansat si testat de celelalte companii din industrie. Pioneer cu siguranta face parte din prima grupa.

CD Player auto Pioneer: seria DEH

Produsele din gama DEH au fost tot timpul foarte populare. Noua generatie a CD Player-ilor auto Pioneer din seria DEH se lauda cu cateva noutati tehnologice, unele din ele fiind disponibile pana acum exlusiv pe produsele high end.

Compatibilitatea cu fisierele FLAC – aceste fisiere devin tot mai populare in ultimul timp. Asta are loc nu doar din cauza sunetului mai calitativ livrat de acestea (in comparatie cu formatul MP3), dar si pentru ca fisierele FLAC deseori pot fi descarcate gratuit de pe Internet.

Conectarea simultana prin Bluetooth a doua dispozitive inteligente (smartphone, tableta etc.) la un CD Player auto Pioneer. – De regula daca un dispozitiv este conectat la CD Player, conectarea altui dispozitiv este imposibila fara deconectarea primei unitati. Pioneer ofera posibilitatea de a conecta si utiliza mai multe dispozitive concomitent.

Tehnologia imbunatatirii sunetului – Advanced Sound Retriever. Este o tehnologie ce permite recuperarea pierderior de calitate in momentul in care un fisier audio este convertit in formatul MP3. Optiunea este disponibila pentru toate modelele din seria DEH, iar pentru unitatile dotate si cu Bluetooth, tehnologia Avanced Sound Retriever permite imbunatatirea calitativa a fisierelor MP3 ce sunt transmise prin Bluetooth.

CD Player auto Pioneer – compatibilitatea cu dispozitivele pe baza de iOs si Android. Majoritatea modelelor din seria DEH sunt compatibile cu platformele iOs si Andoid.

Cd player auto Pioneer DEH-1700UBG

CD Player auto Pioneer: cele mai recente modele

CD Player auto Pioneer DEH-1700UBG – cel mai ieftin si poate reproduce fisiere FLAC, dar nu detine Bluetooth si nu este compatibil cu dispozitivile pe baza de iOs. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

CD Player auto Pioneer DEH-2700UI – nu detine Bluetooth, dar este compatibil cu dispozitivile iOS. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Pioneer DEH-X3700UI – Pentru mai multe detalii si a verifica pretul CLICK aici.

Pioneer DEH-4700BT- Pentru mai multe detalii si a verifica pretul CLICK aici.

Pioneer DEH-X5700BT – Pentru mai multe detalii si a verifica pretul CLICK aici.

Modele premium

Pioneer DEH-X7750UI

Pioneer DEH-8700BT

CD Player auto Pioneer bun

Cd player auto Pioneer DEH-2700UI

CD Player auto Pioneer bun

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cd player auto Pioneer DEH-1700UBG Cd player auto Pioneer DEH-2700UI Cd player auto Pioneer DEH-4700BT

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *