Home » Cea mai buna alarma auto: Top 5 dupa raportul pret/calitate » Cea mai buna alarma auto: Top 5 dupa raportul pret/calitate

Cea mai buna alarma auto: Top 5 dupa raportul pret/calitate

Cea mai buna alarma auto - simbol
HomeJune 14, 2018 at 1:03 pm

Incercam astazi sa identificam cea mai buna alarma auto de pe piata din Romania.

Am putea incepe acest material cu cateva argumente menite sa afirme necesitatea unei alarme auto. Credem totusi ca multe lucruri s-au spus in acest sens si inca o lectie de protectie anti-furt ar fi deprisos, in schimb vor incerca sa identificam cea mai buna alarma auto creand un top 5 al celor mai bune oferte conform raportului pret/calitate.

Cea mai buna alarma auto: Top 5 dupa raportul calitate/pret

1. Alarma auto Viper High Speed 3903V – pentru a verifica pretul click aici – ar putea fi numita cea mai buna alarma auto dupa raportul calitate pret. Aceasta detine tot setul necesar de functii pentru a proteja eficient automobilul dumneavoastra. Alarma High Speed 3903V are o raza mare de actiune, armare automata, senzor de soc, functia de cautare in parcare si multe altele. Instalarea se face foarte usor, sistemul fiind compatibil cu majoritatea automobilelor.

2. Alarma auto PNI OV288 – pentru a verifica pretul click aici – este o alarma nu prea cunoscuta pe piata securitatii auto din Romania. Totusi, aceasta integreaza majoritatea functiilor disponibile in domeniu. Plus la toate, alarma auto PNI OV288 poate fi achizitionata foarte ieftin, mai ales daca comparam aceasta unitate cu produsele marilor producatori de alarme. OV288 dispune de alarma anti-soc, alarma usi deschise, localizare vehicul , functia SOS, iar distanta de operare atinge 400 m.

3. Alarma auto Carguard G2500 – verifica pretul aici – este unul din sistemele bine cunoscute pe piata de securitate auto si detinatorul pozitiei cu numarul 3 in cursa pentru cea mai buna alarma auto. Carguard G2500 este simpla in utilizare, iar problemele oferite de aceasta sunt cat se poate de rare. G2500 pune la dispozitie un set de functii la fel de complet ca unitatile mai scumpe, inclusiv telecomanda pe doua cai cu pager, toate felurile de protectie, recuplarea automata la 60 de secunde, deschiderea protbagaj de la telecomanda si functia de pornire a motorului.

Cea mai buna alarma auto - Carguard G2500

4. Alarma auto CARGUARD CAR002 – verifica pretul aici – unitatea de pe locul 4 din top-ul ce desemneaza cea mai buna alarma auto este destul de populara, iar posesorii acesteia se declara multumiti de ea. Carguard CAR002 este o alarma unidirectionala accesibila, cu armare automata, mod panica, mod cautare masina si doua telecomenzi briceag fara display.

Cea mai buna alarma auto - Carguard CAR002

5. Alarma auto VIPER 3305V – verifica pretul aici – iper este probabil cel mai renumit producator de sisteme de siguranta auto. Produsele marca Viper sunt foarte calitative insa au si un pret pe masura. Alarma auto Viper 3305V detine un numar impresionant de functii pentru protejarea vehicului dvs., plus cateva componente menite sa facilizeze utilizarea automobilului. Una din acestea ar fi pornirea motorului de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Viper 3305V ar putea fi cea mai buna alarma auto, insa pretul de achizitie este mult peste pretul rivalilor.

Cea mai buna alarma auto - Viper 3305V

Cea mai buna alarma auto – Concluzie

Nu incercati sa gasiti solutii prea ieftine pentru protejarea vehicului dvs. Solutiile ieftine de obicei nu reprezinta un impediment mare pentru un hot serios intentionat.

Lasati problema montarii alarmei auto pe seama profesionistilor. O alarma montata gresit nu este decat o sursa de zgomote inutile si o cale sigura spre insomnie.

Cea mai buna alarma auto - foto

Cea mai buna alarma auto

Citeste si:

Cele mai bune becuri auto H7: top 5 becuri halogen

Cea mai buna alarma auto

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cea mai buna alarma auto - Carguard CAR002 Cea mai buna alarma auto - Carguard G2500 Cea mai buna alarma auto - foto Cea mai buna alarma auto - simbol

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *