Home » Cea mai buna camera video marsarier: top 5 camere de mers inapoi » Cea mai buna camera video marsarier: top 5 camere de mers inapoi

Cea mai buna camera video marsarier: top 5 camere de mers inapoi

Cea mai buna camera video marsarier
HomeJune 4, 2015 at 5:29 pm

Incercam astazi sa gasim cea mai buna camera video marsarier. Vom analiza mai multe produse, ca intr-un final sa propunem un top 5 cu cele mai bune camere de mers inapoi. Intai de toate insa, vom face o scurta trecere in revista a lucrurilor pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand alegeti o camera video marsarier.

Cea mai buna camera video marsarier: calitatea imaginii CCD vs CMOS

Avand in vedere ca camera video marsarier este menita sa ajute la vizualizarea cat mai buna a obstacolelor din spatele masinii, calitatea imaginilor livrate de aceasta este foarte importanta.

Exista doua tehnologie ce stau la baza camerelor de marsarier: CCD – Charge-Coupled Device si CMOS – Complementary Metal Oxide Semiconductor. Tehnologia CCD este capabila sa livreze imagini mult mai calitative decat CMOS. Insa, produsele ce au la baza tehnologia CCD sunt mai scumpe, iar asta face ca oferta camerelor CMOS sa fie foarte vasta.

Cea mai buna camera video marsarier: rezolutie si unghiul de filmare

Mare atentie la rezolutia camerei marsarier ce urmeaza sa o cumparati. Ca o regula generala, e necesar sa stiti ca rezolutia minima de filmare ar trebui sa fie de 420p. Altfel, imaginea ar putea suferi de lipsa claritatii.

Unghiul de filmare este inca un parametru foarte important atunci cand aveti de ales cea mai buna camera video marsarier. Pe piata exista produse cu unghiuri de filmare intre 30 si 40 de grade. Evident ca aceste produse nu vor fi capabile sa acopere suprafata necesara unei manevre de parcare. Mai mult, chiar si camerele cu 90 de grade livreaza puncte invizibile, astfel, am recomanda cumparare unei unitati cu unghiul de filmare situat intre 130 si 180 grade.

Cea mai buna camera video marsarier: montare

Sa nu uitati sa luati in calcul modalitatea de montare a camerei de mers inapoi. In primul rand aveti grija ca produsul sa fie compatibil cu automobilul dvs. Apoi, ganditi-va la amplasare: pe placuta de inmatriculare, pe capacul porbagajului ori pe bara de protectie. Cel mai simplu, ar fi sa cumparati o camera video marsarier integrata in carcasa palcutelor de inmatriculare. In acest caz, va fi nevoie doar sa prindeti carcasa la locul ei, sa trageti firele prin masina pana la bord si sa conectati camera la ecranul automobilului. Daca sistema de multimedia a masinii dvs. nu detine un monitor, va fi nevoie sa achizitionati unul.

Cea mai buna camera video marsarier: top 5 calitate/pret

1. Elitek C126 – camera video marsarier universala integrata in carcasa placutelor de inmatriculare, CMOS,  rezolutie filmare 420p, unghi de filmare 170 grade, cablu – 6 metri. Cea mai ieftina camera din acest top, livrand si imagini de o calitate acceptabila. Verifica pretul aici. 

2. PNI 5340C – un produs in mare parte similar cu Elitek C126. Exceptie fac doar lungimea cablului de 5 m si pretul ceva mai mare. Verifica pretul aici.

3. Pyle PLCM24IR – univerasala, rezolutie filmare – 420 p, unghi de filmare – 170 grade, calitatea imaginii – buna. Verifica pretul aici.

4. Pioneer NDBC6 – CMOS, cablu – 10 metri, unghi de filmare 138 grade, calitatea imaginii – buna. Verifica pretul aici. 

5. Alpine HCE-210RD – unghi de filmare pe orizontala 186 grade, pe verticala 144 grade, calitatea filmarii – extraordinara, dar si pretul e pe masura. Verica pretul aici.

Cea mai buna camera video marsarier: concluzie

Camarele de mers inapoi permit soferilor sa utilizeze noile tehnologii pentru a ridica gradul de siguranta in timpul manevrelor. Aceste tehnologii devin cu timpul tot mai ieftine. Posesorii pot vizita showroom-urile magazinelor de electronice sau site-urile acestora pentru a face cunostinta cu ofertele disponibile, ca apoi, tinand cont de sfaturile din acest material, sa aleaga cea mai buna camera video marsarier.

Cea mai buna camera video marsarier foto

Cea mai buna camera video marsarier

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cea mai buna camera video marsarier foto Cea mai buna camera video marsarier

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *