Home » Cea mai buna masina de spalat cu presiune pe auto: top 5 » Cea mai buna masina de spalat cu presiune pe auto: top 5

Cea mai buna masina de spalat cu presiune pe auto: top 5

Cea mai buna masina de spalat cu presiune
HomeApril 24, 2015 at 1:50 pm

Astazi incercam sa gasim cea mai buna masina de spalat cu presiune pentru curatarea automobilului dumneavoastra. Pentru asta au fost testate mai multe modele, ce provin de la diferiti producatori si se incadreaza in diferite segmente de pret. Aparatul care a prezentat raportul calitate/pret optim, a si fost declarat cea mai buna masina de spalat cu presiune.

Multi se intreaba de ce ar avea nevoie de un astfel de aparat. In primul rand, o masina cu presiune poate fi utilizata nu doar la spalarea masinii, ci la multe alte treburi “gospodaresti”. Mai mult, nu ar trebui sa uitam ca spalatoriile auto au grija sa mareasca preturile in fiecare sezon.

Cea mai buna masina de spalat cu presiune: top 5

1. Black&Decker PW1700 Supreme – pentru a verifica pretul click aici – unitatea 1700 Supreme a depasit orice asteptari, fiind capabila sa livreze un jet de apa cu o presiune mai mult decat suficienta (130 bar max ceva mai putin in mod normal). Aparatul poate scoate chiar si cele mai invechite pete. Mai mult, accesoriile cu care vine aparatul, acopera toate necesitatile ce pot aparea in timpul spalarii masinii, pe langa toate, acestea avand si propriul spatiu de depozitare in carcasa aparatului. Black&Decker 1700 Supreme  are un furtun cu o lungime de 5,5 metri, iar pretul in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 600 lei.

Cea mai buna masina de spalat cu presiune

2. Bosh AQUATAK 37-13 – pentru verifica pretul click aici – Conform manualului, presiunea de lucru a acestei unitati este de 90 bar, suficient pentru a spala masina de praf si chiar de majoritatea insectelor. Unitatea dispune de un furtun cu o lungine de 6 metri prin care pot fi pompati 370 litri de apa pe ora. Totusi, Aquatak 37-13 ar fi putut deveni cea mai buna masina de spalat cu presiune, daca pretul acesteia nu ar fi de regula, cu 25% mai mare decat pretul lui Black&Decker 1700, iar eficienta in demonstrata de agregatul Bosch in timpul testelor a fost aparent mai mica.

Cea mai buna masina de spalat cu presiune

3. Black&Decker PW1400 XTRA – pentru a verifica pretul click aici – fratele mai mic a lui PW1700, Black&Decker PW1400 XTRA este un produs bun pentru pretul sau. Acesta se lauda cu o presiune maxima de 120 bar, un debit de 370 litri de apa pe ora, ce sunt ejectati printr-un furtun de 5 metri.

4. PowerPlus POWXG9025 – pentru a verifica pretul click aici – este cel mai avansat aparat din aceasta lista, in ceea ce priveste indicatorii de performanta. Astfel, agregatul PowerPlus ofera o presiune maxima de 135 bar si un debit de 390 litri de apa pe ora. Cablul de alimentare cu curent are o lungime de 5 metri, insa furtunul de apa e ceva mai scurt – 3 metri. Acest produs, ar fi putut deveni cea mai buna masina de spalat cu presiune, insa pretul de achizitie este destul de mare.

5. Michelin MPX100 – pentru a verifica pretul click aici – este cel mai modest curatitor din lista noastra, atat dupa parametrii de functionare, cat si dupa pret. Nu, nu, sa nu credeti ca Michelin MPX100 este o masina cu presiune rea. Ba din contra, acest produs se descurca foarte bine, insa in unele momente, puterea s-a parca nu ar fi suficienta pentru a curata rapid suprafete mai complicate, si atunci e nevoie de mai multa insistenta. Plus la asta, furtunul de apa are 3 metri si nu 5 cum s-ar fi dorit. Pe de alta parte insa, motorasul mai mic si furtunul mai scurt, au facut ca Michelin MPX100 sa fie un curatitor foarte compact si usor.

Cea mai buna masina de spalat cu presiune

Cea mai buna masina de spalat cu presiune pentru automobil

Citeste si:

Senzori de parcare ieftini: recomandari si pareri

Cea mai buna masina de spalat cu presiune

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cea mai buna masina de spalat cu presiune Cea mai buna masina de spalat cu presiune Cea mai buna masina de spalat cu presiune Cea mai buna masina de spalat cu presiune

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *