Home » Cea mai buna navigatie auto: clasament navigatii 2015 » Cea mai buna navigatie auto: clasament navigatii 2015

Cea mai buna navigatie auto: clasament navigatii 2015

Cea mai buna navigatie - Serioux Q550T2
HomeMarch 9, 2015 at 8:27 pm

Odata cu venirea noului an, am decis sa revizuim top-ul anterior al GPS-urilor si sa cream unul care sa includa si unitatile aparute recent pe piata. Cu alte cuvinte am incercat sa gasim cea mai buna navigatie pentru anul 2015. 

Cea mai buna navigatie: 5 propuneri

1. Serioux Q550T2 – pentru a verifica pretul CLICK aici.– o navigatie destul de bine cunoscuta pe piata autohtona. Ca si in 2014, aparatul Serioux Q550T2 a ajuns pe primul loc in top-ul pentru cea mai buna navigatie dupa raportul calitate/pret. Produsul Serioux se poate lauda cu 128 Mb de memorie RAM, un procesor de 800 MHz si un monitor de 5 inch. Mai mult, capacitatea de stocare de 4 Gb poate fi extinsa pana la 32 de Gb cu ajutorul unui SD Card. Navigatorul ruleaza foarte bine, iar daca luam in calcul si pretul acestuia, intelegem ca Serioux Q550T2 este cea mai buna navigatie de pe piata.

2. GoClever Navio 520 – pentru a verifica pretul CLICK aici. – este o prezenta noua in top-ul nostru. Navigatia GoClever Navio are specificatii tehnice in mare parte similare cu specificatiile GPS-ul Serioux Q55T2. Exceptie face doar capacitatea de extindere a memoriei, care in cazul unitatii GoClever permite atingerea a doar 8 Gb. GPS-ul de pe pozitia a 2-a are un ecran cu diagonala de 5 inch si o rezolutia de 480×272.

Cea mai buna navigatie - GoClever Navio 520

3. PNI L800 pentru a verifica pretul CLICK aici – PNI este un jucator nou pe piata sistemelor de navigatie GPS din Romania.  Unitatea L800, este foarte performanta, dispunand de un procesor foarte bun (800 Mhz), si o memorie RAM ce masoara 128 Mb. Drept rezultat, avem un GPS ce ruleaza foarte rapid, cu o detaliere a imaginilor satisfacatoare si cu un set impunator de functii auxiliare. PNI L800 ar fi putut deveni cea mai buna navigatie daca nu era mai scump cu aproape 20% fata de primele 2 aparate.

Cea mai buna navigatie - PNI L800

4. Serioux Q475T2 – pentru a verifica pretul CLICK aici – cea mai ieftina navigatie din lista noastra. Chiar daca are un pret mic, Serioux Q475T2 se poate lauda cu 128 Mb de memorie RAM si cu un procesor de 800 MHz.  Pe langa pretul mic, aceasta unitate este usor utilizabila, iar memoria interna de 4 Gb ofera destul spatiu de depozitare.  Totusi, ecranul de 4,3 inch ofera ceva mai putin confort, iar diferenta de pret dintre Serioux Q475 si un GPS cu diagonala de 5 inch nu este mare.

Cea mai buna navigatie - Serioux Q475T2

5. Evolio Hi-Speed – pentru a verifica pretul CLICK aici.– Unitatea dispune de un ecran cu diagonala de 5 inch si o rezolutie de 800×480 pixeli (cea mai buna din clasament). Caracteristicile de performanta ale lui Evolio Hi-Speed sunt destul de bune pentru aceasta clasa de aparate – RAM 128 Mb si 664 MHz frecventa procesorului. GPS-ul ruleaza peste nivelul asteptarilor. Comenzile sunt executate rapid, iar monitorul ofera imagini bine detaliate. Totusi, aceasta navigatie este si cea mai scumpa din top-ul nostru, iar diferenta de pret este destul de semnificativa.

Cea mai buna navigatie – Mentiune inafara clasamentului

TomTom GO40 – un GPS foarte calitativ, insa cu 2 probleme. 1. Pretul de achizitie destul de mare si 2. rezolutia, respectiv detalierea modesta. Daca ar fi sa ne abstractizam de la aceste lucruri, atunci TomTom GO40 poate fi recomandat cu incredere spre cumparare. Chiar daca aceasta unitate, dupa caracteristicile sale nu este cea mai buna navigatie din gama TomTom, ea se poate lauda cu un raport calitate/pret superior. Puteti verifica pretul aici.

Cea mai buna navigatie: concluzie

Daca va doriti un GPS simplu, fara prea multe functii auxiliare, nu aveti decat sa alegeti unul din clasamentul propus mai sus. Daca va permite bugetul, puteti opta pentru o unitate mai scumpa. Totusi, tindem sa credem ca cea mai buna navigatie e cea ce ghideaza cel mai bine, iar restul nu prea conteaza.

Cea mai buna navigatie

Cea mai buna navigatie - Evolio Preciso HD

 

Citeste si:

Cea mai buna navigatie: clasmentul de anul trecut

Cea mai buna navigatie

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Cea mai buna navigatie - Evolio Preciso HD Cea mai buna navigatie - GoClever Navio 520 Cea mai buna navigatie - PNI L800 Cea mai buna navigatie - Serioux Q475T2 Cea mai buna navigatie - Serioux Q550T2

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *