Home » Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: clasament top 5 » Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: clasament top 5

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: clasament top 5

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune
HomeDecember 22, 2014 at 1:29 pm

O masina de curatat este cat se poate de utila pe timpul verii, mai ales ca spalatoriile auto au grija sa mareasca preturile in fiecare sezon. Am incercat sa gasim cel mai bun aparat de spalat cu presiune cu pretul de achizitie de pana la 800 ron. Am luat mai multe modele la test si iata ce a iesit.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: Top 5

1. Black&Decker 1700 Supreme – mai multe detalii aici  – este detinatorul primului loc si al titlului de cel mai bun aparat de spalat cu presiune cu pretul de pana la 800 lei. Unitatea 1700 Supreme a depasit orice asteptari, fiind capabila sa livreze un jet de apa cu o presiune mai mult decat suficienta (130 bar max ceva mai putin in mod normal). Aparatul poate scoate chiar si cele mai invechite pete. Mai mult, accesoriile cu care vine curatitorul, acopera toate necesitatile ce pot aparea in timpul spalarii masinii, pe langa toate, acestea avand si propriul spatiu de depozitare in carcasa aparatului. Black&Decker 1700 Supreme  are un furtun cu o lungime de 5,5 metri, iar pretul in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 600 lei.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune  - Bosch Aquatak 37-13

2. Bosch Aquatak 37-30 – mai multe detalii aici – este un aparat cu presiune de asemenea foarte bun. Presiunea de lucru dupa manual este de 90 bar, suficient pentru a spala masina de praf si chiar de majoritatea insectelor. Unitatea dispune de un furtun cu o lungine de 6 metri prin care pot fi pompati 370 litri de apa pe ora. Totusi, Aquatak 37-30 este de regula cu aproximatix 25% mai scump decat unitatea Black&Decker 1700, iar eficienta in demonstrata de agregatul Bosch in timpul testelor a fost aparent mai mica.

3. Grizzly HDR 21-150 – este un aparat cu caracteristici foarte bune si un pret decent. Capacitatile sale l-ar putea transforma in cel mai bun aparat de spalat cu presiune, insa brandul Grizzly are o prezenta modesta pe piata romaneasca, respectiv si accesoriile de rezerva sunt greu de gasit.

4. Karcher K3  – mai multe detalii aici -Karcher este probabil cel mai cunoscut nume de pe piata aparatelor electrice pentru casa. Produsele lor sunt recunoscute pentru calitatea superioara  si termenul de serviciu mare. Insa, pentru bine se plateste, iar diferente de pret  dintre Karcher si rivalii sai este semnificativa. Spre exemplu, curatitorul cu presiune K3 are un pret aproape identic cu pretul curatitorului Grizzly HDR, insa parametrii de functionare al agregatului de pe locul 4 sunt net inferiori.

5. Masina de curatat cu presiune Skil 0760 – pentru a verifica pretul click aici – Skil 0760 este o unitate compacta cu performante destul de modeste. Totusi, daca nu aveti pretentii prea mari la puterea jetului de apa, si va doriti un produs calitativ, curatitorul Skil este numai bun pentru dvs.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune  - Skil 0760

Cel mai aparat de spalat cu presiune: concluzie

Toate aparatele amintite mai sus au cat avantaje atat si dezavantaje. Cel mai bun aparat de spalat cu presiune e cel ce se potriveste mai bine cu nevoile dumneavoastra, mai ales ca masinile de curatat pot fi utilizate si pentru multe alte activitati decat spalatul masinii.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune imagine simbol 2Cel mai bun aparat de spalat cu presiune imagine simbol

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune

Citeste si:

Top 5 aspiratoare auto

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Cel mai bun aparat de spalat cu presiune imagine simbol 2 Cel mai bun aparat de spalat cu presiune imagine simbol Cel mai bun aparat de spalat cu presiune Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Bosch Aquatak 37-13 Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Skil 0760

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *