Home » Cel mai bun scaun auto pentru copii – top 5 scaune de maxim 800 ron » Cel mai bun scaun auto pentru copii – top 5 scaune de maxim 800 ron

Cel mai bun scaun auto pentru copii – top 5 scaune de maxim 800 ron

Cel mai bun scaun auto pentru copii
HomeApril 29, 2015 at 12:16 pm

Pentru a gasi cel mai bun scaun auto pentru copii, am testat mai multe scaune cu pretul maxim de 800 lei. Am facut asta pentru ca conform legii, transportarea copiilor in masina fara utilizarea scaunelor auto dedicate este interzisa.

Cel mai bun scaun auto pentru copii: Top 5

1. Chicco Eletta Comfort – ar putea fi numit cel mai bun scaun auto pentru copii. Scaunul face parte din categoria produselor de top, fiind fabricat din materiale de inalta calitate ce asigura un design placut, confort, dar mai ales siguranta. Pierre Cardin venus este destinat copiilor cu greutatea maxima de 18 kilograme si detine un sistem de prindere in 5 puncte si 3 nivele de reglare dupa inaltime. Husa scaunului este usor detasabila si poate fi curatata manuala la 30 de grade celsius. Mai multe detalii aici.

2. Chicco Neptun  – produsul are o ergonomie foarte bine gandita si respectiv un nivel al confortului foarte inalt. Instalarea scaunului in masina a fost foarte simpla, acelasi lucru putand fi spus si despre scoaterea scaunului din automobil. Captuseala scaunului s-a dovedit a fi calitativa, patandu-se destul de greu si curanandu-se foarte usor. Unitatea este destinata copiilor cu greutatea cuprinsa intre 0 si 18 kilograme. Mai multe detalii aici .

3. Joie Stages Ladybird  – locul 3 in top-ul pentru cel mai bun scaun auto pentru copii. Produsul marca Joie s-a recomandat de asemenea foarte bine. Scaunul a trecut o serie de teste in Marea Britanie, unde a fost confirmat gradul de protectie ridicat. Unitatea se monteaza usor in masina, oferind 2 modalitati de prindere de bancheta automobilului. Materialul din care este fabricata captuseala este unul rezistent si usor de curatat. Mai multe detalii aici.

4. Scaun Auto Thunder NUR-754 – locul 4 in top-ul pentru cel mai bun scaun auto pentru copii, produsul de marca Nurse fiind destinat copiilor din grupa 9-36 kg. Unitatea este montata pe bancheta masinii in 3 puncte cu ajutorul centurii de siguranta, iar confortul este asigurat de cele 4 pozitii in care poate fi reglat scaunul, precum si de materialele utilizate la fabricarea captuselii. Mai mult, datorita sistemei Side Protection System, scaunul asigura o protectie sporita in cazul unui impact lateral. Unicul minus al scaunului ramane a fi pretul de achizitie. Mai multe detalii aici.

5. Scaun Auto Nania Cosmo SP Premium NAN-L-082345 – este un scaun marca Nania destinat copiilor din grupa 0-18 kilograme. Produsul se instaleaza cu ajutorul centurilor din masina, iar pentru pozitionare dupa inaltime a scunului sunt accesibile 4 pozitii. Nania Cosmo SP este capabil sa avertizeze cu un semnal sonor cuplarea necorespunzatoare a centurilor de protectie. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun scaun auto pentru copii: concluzie

Mare atentie la produsul ales. Nu procurati scaune no-name.  Au fost scaune cand copii au primi leziuni din cauza defectelor de proiectare a scaunelor.

Cel mai bun scaun auto pentru copii cu pretul de achizitie de pana la 800 ron.

Cel mai bun scaun auto pentru copii 2
Cel mai bun scaun auto pentru copii – imagine simbol

Citeste si:

Scaun auto pentru copii: sfaturi pentru o alegere buna

Cel mai bun scaun auto pentru copii

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cel mai bun scaun auto pentru copii 2 Cel mai bun scaun auto pentru copii Cel mai bun scaun auto pentru copii Pierre Cardi Venus

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *