Home » Cele mai bune becuri H4: top becuri H4 » Cele mai bune becuri H4: top becuri H4

Cele mai bune becuri H4: top becuri H4

Cele mai bune becuri H4 top 3
HomeSeptember 12, 2015 at 8:13 pm

Astazi propunem un top 3 cu cele mai bune becuri H4. Top-ul a fost elaborat in rezultatul unor teste la care au fost supuse 6 seturi de becuri H4, cu pretul maxim de 20 de lei pe bucata. De asemenea, au fost luate in calcul si parerile expuse pe diferite forumuri cu tematica auto sau pe site-urile magazinelor de
electrica auto.

Cele mai bune becuri H4: top 3

1.  Philips H4 Vision – pentru a verifica pretul CLICK aici. – probabil cele mai bune becuri H4, fiind compromisul ideal intre pretul de achizitie, calitatea fascicului de lumina si durata de viata. Pretul de achizitie si calitatea fascicului de lumina au putut fi verificate in timpul testelor, iar faptul ca durata de viata a becurilor este superioara marii majoritati a rivalilor, este confirmat de aproape toti utilizatorii acestor becuri. Plus la asta, daca veti compara calitatea iluminarii oferite de becurile standart ale automobilul dvs., cu fasciculul produs de becurile Philips H4 Vision, veti observa o diferenta uluitoare.

2. Narva H4 Range Power + 50 – pentru a verifica pretul CLICK aici. – Becurile auto Narva H4 sunt cel putin la fel de bune ca becurile Philips H4 Vision. Mai mult decat atat, Narva este cunoscut drept un producator de becuri foarte longevive, iar produsele H4 Range Power nu sunt o exceptie. Totusi, becurile Narva au fost plasate pe locul 2, si asta pentru un oarecare motiv. Acest motiv este pretul. Astfel, intre unitatile de pe locurile 1 si 2 de regula se inregistreaza o diferenta de pret de aproximativ 25%, in favoare, ori mai bine spus in defavoarea becurilor Narva H4 Range Power.

3. Osram H4 Silverstar – pentru a verifica pretul CLICK aici – locul 3 in top-ul cu cele mai bune becuri H4, avand o capacitate de iluminare impresionanta, mai ales daca le comparam cu becurile standart ale masinii. Mai mult, am avut impresia ca fasciculul de lumina creat de Osram H4 Silverstar este chiar ceva mai calitativ decat fasciculele produse de becurile de pe primele 2 locuri. Dar, pretul pentru care sunt oferite becurile H4 Silverstar este un mai mare decat pretul becurilor Narva H4. Mai mult, unii utilizatori afirma ca durata de viata a produselor Osram H4 Silverstar ar fi fost sub asteptari.

Cele mai bune becuri H4

Cele mai bune becuri H4: concluzie

Importanta unor becuri de calitate este greu de subestimat. Va recomandam sa evitati produsele provenite de la companii necunoscute ori foarte putin cunoscute. Plus la asta, cele mai bune becuri H4 au preturi destul de mari, insa tindem sa credem ca vizibilitate buna pe timp de noapte isi merita toti banii.

Cele mai bune becuri H4

Cele mai bune becuri H4 clasament

Care sunt cele mai bune becuri H4 – top 3

Galerie de Imagini

Slide 1
Cele mai bune becuri H4

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *