Home » Cele mai bune becuri pentru Logan: becuri auto H4 » Cele mai bune becuri pentru Logan: becuri auto H4

Cele mai bune becuri pentru Logan: becuri auto H4

Cele mai bune becuri pentru Logan - becuri auto H4 Philips Vision
HomeJanuary 27, 2015 at 1:04 pm

Am decis sa aflam care sunt cele mai bune becuri pentru Logan. Respectiv, am achizitionat cateva becuri auto H4 cu preturi mici si le-am testat pentru a vedea care din acestea lumineaza cel mai bine.

Top-ul a fost elaborat drept rezultat al unor teste la care au fost supuse 6 becuri auto H4, ce au un pret maxim de 20 de lei pe bucata. De asemenea, au fost luate in calcul si parerile expuse pe diferite forumuri cu tematica auto sau pe site-urile magazinelor de electrica auto.

Becuri auto H4: top 3 unitati pentru Logan

1.  Philips H4 Vision – pentru a verifica pretul CLICK aici. – Aceste becuri auto H4 sunt probabil compromisul ideal intre pretul de achizitie, calitatea iluminarii si durata de viata. Pretul de achizitie si calitatea fascicului de lumina au putut fi verificate in timpul testelor, iar faptul ca durata de viata a becurilor este superioara marii majoritati a rivalilor, este confirmat de aproape toti utilizatorii acestor becuri. Mai mult, daca veti compara calitatea iluminarii oferite de becurile standart ale automobilul dvs., cu fasciculul produs de becurile Philips H4 Vision, veti observa o diferenta uluitoare.

2. Narva H4 Range Power + 50 – pentru a verifica pretul CLICK aici. – Becurile auto Narva H4 sunt cel putin la fel de bune ca unitatile Philips H4 Vision. Mai mult de atat, Narva este cunoscut drept un producator de becuri foarte longevive, iar produsele H4 Range Power nu sunt o exceptie. Totusi, becurile Narva au fost plasate pe locul 2, si asta pentru un oarecare motiv. Acest motiv este pretul. Astfel, intre unitatile de pe locurile 1 si 2 de regula se inregistreaza o diferenta de pret de aproximativ 25%, in favoare, ori mai bine spus in defavoarea becurilor Narva H4 Range Power.

Cele mai bune becuri pentru Logan - becuri auto H4

3. Osram H4 Silverstar – pentru a verifica pretul CLICK aici. – Becuri auto H4 foarte bune, cu o capacitate de iluminare impresionanta, mai ales daca le comparam cu becurile standart ale masinii. Mai mult, am avut impresia ca fasciculul de lumina creat de Osram H4 Silverstar este chiar ceva mai calitativ decat fasciculele produse de becurile de pe primele 2 locuri. Dar, pretul pentru care sunt oferite unitatile H4 Silverstar este un mai mare decat pretul becurilor Narva H4. Mai mult, unii utilizatori afirma ca durata de viata a produselor Osram H4 Silverstar ar fi fost sub asteptari.

Becuri auto H4: concluzie

Importanta unor becuri auto de calitate este greu de subestimat. Va recomandam sa evitati produsele provenite de la companii necunoscute ori foarte putin cunoscute.

Becuri auto H4 – cele mai bune becuri pentru Logan

Cele mai bune becuri pentru Logan - becuri auto H4 Osram

Care sunt cele mai bune becuri pentru Logan – becuri auto H4

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cele mai bune becuri pentru Logan - becuri auto H4 Osram Cele mai bune becuri pentru Logan - becuri auto H4 Philips Vision Cele mai bune becuri pentru Logan - becuri auto H4

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *