Home » Cele mai bune statii radio auto Midland: top 3 2015 » Cele mai bune statii radio auto Midland: top 3 2015

Cele mai bune statii radio auto Midland: top 3 2015

Cele mai bune statii radio Midland - Alan 52 Multi
HomeJune 24, 2015 at 10:13 pm

Dupa mai multe rugaminti, incercam astazi sa raspunde la intrebarea: care sunt cele mai bune statii radio auto Midland? Acest brand este unul din cele mai populare in segmentul statiilor radio CB, iar produsele sale au devenit subiecte intens discutate pe diferite forumuri de specialitate.

Midland este un producator de echipamente radio, fondat la inceputul anilor ’60 in SUA. Expansiunea comerciala a acestei marci, a inceput initial pe teritoriul continetului nord-american, iar din anul 1974,  statiile radio si celelalte produse Midland au ajuns in Europa. Distributia produselor Midland in cadrul batranului continent are loc prin intermediul companiei italiene CTE International.

In continuare, vom prezenta un top 3 cu cele mai bune statii radio auto Midland prezente pe piata din Romania. Clasamentul a fost creat pe baza impresiilor exprimate de utilizatori, dar s-a luat in calcul si raportul calitate/pret.

Cele mai bune statii radio auto Midland: top 3

1. Midland Alan 52 Multi – o statie radio geniala dupa parererea noastra. Midland Alan 52 Multi este o statie “All in one” respectiv dimensiunile sale sunt foarte modeste, iar procesul de instalare se rezuma la conectarea primului  cablu la bricheta masinii, iar cel de-al doilea, se conecteaza la antena. Atat, nu e nevoie sa gasiti un loc special pentru statie, ori mai rau, sa gauriti bordul masinii.

Calitatea sunetului din receptie este foarte buna, rareori fiind nevoie de interventia utilizatorului pentru reglari. Plus la asta, statia Midland Alan 52 Multi conectata la o antena chiar si sub 1 metru, poate oferi o raza de acoperire de  peste 10 km pe autostrada si 5 km in oras. Daca optati pentru o antena de cel putin 1.5 metri, raza de acoperire creste considerabil.

Puteti verifica pretul lui Midland Alan 52 Multi aici

ori aici.

2. Midland Alan 100 Plus B – cu siguranta una din cele mai bune statii radio auto Midland. Unitatea  Alan 100 Plus B nu este o statie portabila, respectiv are nevoie de montare in masina. Acesta si este motivul pentru care ea a ocupat locul secund si nu pozitia intai. Totusi, statia discutata are un avantaj semnificativ – este foarte usor de folosit. In plus, produsul vine si cu un pret destul de mic, statia Midland Alan 100 Plus B fiind cea mai ieftina din top-ul nostru.

Puteti verifica pretul aici.

Cele mai bune statii radio auto Midland - Alan Plus 100

3. Midland Alan 248 XL – cel mai scump si sofisticat produs din clasamentul cu cele mai bune statii radio auto Midland. E de mentionat totusi ca pretul mai mare si complexitatea sunt foarte bine justificate de calitatea functionarii statiei. Midland Alan 248 XL ofera o modulatie foarte buna, iar emisia si receptia sunt foarte clare.

Puteti verifica pretul aici.

Cele mai bune statii radio auto Midland: concluzie

Daca sunteti incepator, recomandam cumpararea uneia din primele 2 statii din top, iar utilizatorilor mai experimentati le este potrivita statia Midland Alan 248 XL.

Inca un lucru necesar de a fi stiut, e ca cumpararea unei statii radio presupune si achizitia unei antene. Dupa ce ati cumparat cele 2 dispozitive, urmeaza montarea lor. Dupa ce ati terminat montarea, puteti porni statia. Daca auziti multe interferente in receptie, nu va faceti griji, e foarte probabil sa fie necesara o calibrare a antenei. Calibrarea nu e un proces complicat, insa e preferabil sa fie executat de un specialist.

Cele mai bune statii radio auto Midland - Alan 248 XL
Cele mai bune statii radio auto Midland

Citeste si:

Cea mai buna antena CB dupa raportul pret/calitate

Cele mai bune statii radio auto Midland

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cele mai bune statii radio Midland - Alan 52 Multi Cele mai bune statii radio Midland - Alan 248 XL Cele mai bune statii radio Midland - Alan Plus 100

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *