Home » Facelift Skoda Yeti: in luna septembrie » Facelift Skoda Yeti: in luna septembrie

Facelift Skoda Yeti: in luna septembrie

HomeJuly 11, 2013 at 6:21 pm

In cadrul salonului auto de la Frankfurt ce isi va deschide usile in luna septembrie a anului curent, va fi lansata versiunea facelift Skoda Yeti. Nu merita sa asteptam schimbari prea mari in exteriorul modelului, mai ales daca avem in vedere ca compania Skoda promoveaza un conservatorism destul de serios la crearea noilor modele.

Facelift Skoda Yeti: exterior

Obiectivul principal al actualei operatiuni este eliminarea componentelor ce au fost subiectul nemultumirilor cumparatorilor. Anume din acest motiv masina va primi o bara frontala noua, faruri cu forma schimbata si o alta grila a radiatorului. Iar, farurile “vesele” ce pana acum erau integrate in bara de protectie ar putea disparea cu totul.

In plan tehnic vor avea loc  si mai putine modificari. Se presupune ca noul Yeti va avea un consum de carburant mai redus datorita utilizarii sistemei start/stop precum si a unor modificari operate in constructia motoarelor.

Facelift Skoda Yeti spate

Va amintin ca versiunea actuala Skoda Yeti are drept motor de baza benzinarul 1,2 TSI de 105 cai putere, iar pretul minim pentru persoanele fizice incepe de la 16.600 euro cu TVA.

Citeste si asta:

Noua Skoda Fabia e planificata pentru 2015

Skoda Rapid hatchback: primele poze

Router wireless Tenda W316R – doar 67,90 lei

Facelift Skoda Yeti

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Facelift Skoda Yeti spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *