Home » GPS pentru android: cea mai buna navigatie gratuita pentru smartphone-uri » GPS pentru android: cea mai buna navigatie gratuita pentru smartphone-uri

GPS pentru android: cea mai buna navigatie gratuita pentru smartphone-uri

Navigatie GPS pentru Android - simbol
HomeMay 9, 2015 at 2:55 pm

Incercam astazi sa gasim cea mai buna aplicatie GPS pentru Android. Mentionam din start ca vom face referire doar la aplicatiile GPS pentru android ce pot fi descarcate gratuit si nu au nevoie de internet.

GPS pentru Android: top 5 aplicatii GPS gratuite

1. Waze Social GPS Maps and Traffic – probabil cea mai buna si mai populara aplicatie GPS pentru Android. Calitatea acestei aplicatii este garantata de Google. Asta pentru ca gigantul IT este si proprietarul lui Waze social GPS. Dar nu asta e important. E mult mai important modul in care functioneaza aplicatia. Waze social GPS are unele functii bazate pe Google Maps, insa informatiile despre trafic sunt luate in timp real de la alti participanti la trafic. Si sa stiti ca pana la moment, Waze Social GPS a fost descarcata de aproape 100 mln ori. Mai mult, aceasta navigatie GPS pentru Android te poate ajuta sa gasesti statiile de alimentare cu cei mai ieftini carburanti, poate estima timpul ajungerii la o destinatie, transmitand-ul prietenilor tai, ce sunt deja acolo ori urmeaza sa ajunga.

2. MapFactor este o alta aplicatie gratuita de navigatie GPS pentru Android. Aceasta la momentul descarcarii, instaleaza hartile pe cardul SD al telefonului, respectiv pentru navigarea propriu-zisa nu este nevoie de internet. Mai mult, update-urile acestui GPS pentru android se instaleaza si ele gratuit o data pe luna.

Oferte de GPS-uri auto chiar AICI.

3. Here – inca o aplicatie GPS pentru Android extraordinara. Aceasta a fost creata de Nokia, facand in anul 2014 o adevarata revolutie in sfera aplicatiilor gratuite. Here are o interfata placuta si permite descarcarea hartilor de navigatie, ca ulterior sa nu mai ai nevoie de Internet. Plus la asta, navigatia GPS pentru Android Here, pune la dispozitie multe functii complementare: ofera directii de orientare in aeropoarte si centre comerciale mari, arata cele mai apropiate restaurante si benzinarii, precum si te ghideaza atunci cand utilizezi transportul in comun.

4. Sygic – o navigatie GPS pentru Android ce a generat peste 10 mln de descarcari. Aplicatia este gratuita si are la baza hartile TomTom care sunt pastrate pe telefon, respectiv pot fi utilizate fara Internet. Setul de baza de functii pentru Sygic este gratuit, insa aplicatia GPS pentru Android ofera unele posibilitati contra cost. Cu toate astea, Sygic ramane un soft foarte bun si recomandat spre folosire.

5. Polaris Navigation – o navigatie GPS pentru Android gratuita ce poate fi utilizata offline. Polaris navigation nu este cea mai popuara aplicatie, insa utilizatorii acesteia manifesta un grad foarte inalt de satisfactie, programa avand o medie a aprecierilor pe Play Store de 4,3, din maximul de 5.

GPS pentru Android - simbol

GPS pentru Android

Citeste si:

Top navigatoare GPS in Romania: sfaturi si oferte

GPS pentru Android: top 5

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
GPS pentru Android - simbol Navigatie GPS pentru Android - simbol

Comentarii

  1. automobilen

    09,May 9, 2015,14:55

    Ok, rectificam. Mersi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *