Home » GPS pentru camioane: top 5 al celor mai bune navigatii pentru camioane si tiruri » GPS pentru camioane: top 5 al celor mai bune navigatii pentru camioane si tiruri

GPS pentru camioane: top 5 al celor mai bune navigatii pentru camioane si tiruri

GPS pentru camioane - Garmin simbol
HomeMarch 3, 2018 at 12:15 pm

Aparatele GPS pentru camioane au o infatisare identica navigatoarelor destinate autoturismelor. Diferentele aflandu-se in interior, mai ales ca cerintele pentru o unitate de navigatie pentru camioane sunt ceva mai speciale. Prin urmare, ne-am propus sa cream un top cu cele mai bune aparate GPS pentru camioane si tiruri.

GPS pentru camioane: Top 5 dupa raportul pret/calitate

1. GPS pentru camioane Garmin Dezl 570LMT – verifica pretul aici – acest aparat este prezent pe piata de mai mult timp. Unitatea 570 LMT vine cu un monitor de 5″ si harta Full Europe cu actualizare gratuita pe viata (hartile si actualizarile sunt excelente). Harta GPS-ului este foarte usor de urmarit, iar instructiunile date de aparat sunt precise si vin fara intarzieri. Am remarca de asemenea fiabilitatea unitatii de navigatie, erorile de functionare fiind un lucru foarte rar intalnit la Garmin 570 LMT. Pretul este destul de mare, dar avand in vedere functionarea impecabila, credem ca anume Garmin Dezl 570LMT e cel mai bun navigator pentru camioane.

GPS pentru camioane - Garmin Dezl 570LMT

2. GPS pentru camioane PNI L810 – verifica pretul aici – aparatul a ajuns in clasament datorita pretului mic si a specificatiilor tehnice destul de avansate. PNI L810 are un ecran de 7 inch cu rezolutia 800×480, un procesor cu frecventa de 800 MHz si o memorie RAM DDR3 de 256 GB. Pretul produsului rareori depaseste 300 lei. Marea problema este lipsa hartilor sau mai exact faptul ca producatorul nu le instaleaza in fabrica. La minusuri am mai adauga autonomia modesta – in jur de 15 minute.

GPS pentru camioane - PNI L810

3. GPS pentru camioane Garmin Dezl 770 LMT-D – verifica pretul aici – este o unitate de navigatie ce repeta in mare parte caracteristicile tehnice ale GPS-ului Garmin 570 LMT, una din putinele diferente tine de dimensiunea monitorului. Garmin 770 LMT ofera 7 inch, aspect ce aproape justifica diferenta de pret fata de celelalte unitati. Acest GPS pentru camioane este cel mai scump din topul nostru, insa calitatea executarii, update-ul gratuit pe viata si functiile cu care este insotit, il transforma intr-un produs aproape ideal. Daca pretul de aproape 2000 nu va sperie, Garmin Dezl 770 LMT-D este probabil cea mai buna alegere.

GPS pentru camioane - Garmin Dezl 770LMT

4. GPS pentru camioane Blaupunkt TravelPilot 74 Truck – verifica pretul aici – un alt navigator cu diagonala de 7 inch si harti Full Europe (inclusiv Rusia) incluse. GPS-ul este dotat cu procesorul Cortex A7 cu frecventa de 800 MHz si o memorie RAM DDR3 de 128 MB. Acestea asigura o rulare cat se poate de buna, rutari si rerutari rapide. Punctul slab a lui Blaupunkt TravelPilot 74 Truck este pretul de achizitie ce se apropie foarte mult de 2000 lei.

GPS pentru camioane - Blaupunkt TravelPilot 74 Truck EU LMU

5. GPS pentru camioane  Mio Spirit 8670 LM Truck – verifica pretul aici – este un aparat ce are toate indgredientele pentru a deveni cel mai bun GPS pentru camioane: specificatii avansate, navigare foarte rapida prin meniuri, soft si harti preinstalate, plus un pret considerat mediu pentru astfel de produse. Nu a fost sa fie, Mio Spirit 8670 LM ocupa ultimul loc in clasament. Decizia a fost dictata de experientele soferilor de tiruri si camioane ce pot fi gasite pe diverse forumuri de specialitate. Cumparatorii se planga ca aparatul intrerupe programul de navigare de la sine, face restarturi si nu realizeaza rerutari cand este nevoie.

GPS pentru camioane top 5

GPS pentru camioane - Mio Spirit 8670 LM Truck

GPS pentru camioane / tir

Citeste si:
Cele mai bune uleiuri de motor: top 5 si pareri

Cele mai bune aparate GPS pentru camioane: top 5

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
GPS pentru camioane Garmin GPS pentru camioane Mio GPS pentru camioane - Becker ACTIVE.6 LMU TRANSIT GPS pentru camioane - Garmin Dezl 570LMT GPS pentru camioane - Mio Combo 5207 LM FEU Truck

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *