Home » GPS TomTom Start 40 si Start 50: descriere si oferte cu preturi mici » GPS TomTom Start 40 si Start 50: descriere si oferte cu preturi mici

GPS TomTom Start 40 si Start 50: descriere si oferte cu preturi mici

GPS TomTom Start 40
HomeAugust 2, 2015 at 6:18 pm

Vom descrie astazi pe larg aparatele de navigatie GPS TomTom Start 40 si Start 50.  Alegerea lor are la baza mai multe motive, insa principalul e ca produsele discutate sunt si cele mai ieftine sisteme de navigatie GPS TomTom. Totusi, pentru ca aparatele au instalate hartile pentru aproape toate tarile europene, pretul de achizitie este ceva mai mare decat preturile pentru alte GPS-uri entry-level. 

GPS TomTom Start 40 si Start 50: specificatii tehnice

Cele doua gps-uri au parametri cat se poate de asemanatori: monitoare cu rezolutia 480×272, baterii ce permit functionarea autonoma de pana la 2 ore, harti pentru toate tarile europene cu actualizare gratuita pe viata, suport de prindere EasyPort, POI etc.

Cu ce se deosebeste aparatul GPS TomTom Start 40 de Start 50?

Foarte simplu, cu dimensiunea ecranului, primul avand o diagonala de 4,3 inch, iar ce de-al doilea, 5,0 inch. De aici rezulta si o oarecare difenta de greutate.

GPS TomTom Start 40 si Start 50: parerile posesorilor

Parerile cumparatorilor despre sistemele de navigatie GPS TomTom Start 40 si Start 50 sunt in mare lor majoritate bune. Posesorii afirma ca desi aparatele nu se pot lauda cu specificatii tehnice foarte avansate, functionarea acestora este mai mult decat satisfacatoare. Este scoasa in evidenta in primul rand viteza cu care are loc calcularea si recalcularea rutelor. Imaginile oferite de ecranul GPS-ului sunt foarte calitative. Mai mult, afisajul nu este prea incarcat cu elemente. Simbolurile de pe monitor au dimensiuni optime pentru citire si apasare. Meniurile sunt destul de simple, dar mai important, navigare printre ele este intuitiva.

Materialele exterioare ale sistemelelor GPS TomTom Start 40 si Start 50 corespund in totalitate preturilor de achziitie. Finisajele sunt si ele executate foarte bine, iar mecanismul de fixare pe parbriz nu lasa nicio sansa aparatului sa se desprinda in timpul calatoriilor.

GPS TomTom Start 40 si Start 50: oferte de pret

Preturile pentru unitatile GPS TomTom Start 40 si Start 50 se situeaza intre 890 si 920 lei, respectiv 990 si 1000 lei. Mai jos va propunem cateva oferte pentru cele 2 sisteme de navigatie.

GPS TomTom Start 40: pentru oferta de pret 1 click aici

pentru oferta de pret nr 2 click aici

GPS TomTom Start 50: pentru oferta de pret 1 click aici

pentru oferta de pret 2 click aici

Concluzie: Merita oare cumparat?

Da, merita. Chiar daca piata inunda cu produse mult mai ieftine, GPS-urile TomTom ofera siguranta achizitionarii unui lucru de calitate. Compania TomTom NV este unul din liderii industriei aparatelor si accesoriilor de navigatie. Daca aveti de ales dintre cele doua produse, am recomanda navigatorul GPS TomTom Start 50. Dupa parerea noastra diferenta de pret este justificata pe deplin de ecranul mai mare.

GPS TomTom Start 50

GPS TomTom Start 50

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
GPS TomTom Start 40 GPS TomTom Start 50

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *