Home » GPS-uri ieftine: top 3 navigatii bune pentru 2015 » GPS-uri ieftine: top 3 navigatii bune pentru 2015

GPS-uri ieftine: top 3 navigatii bune pentru 2015

GPS-uri ieftine Serioux
HomeMay 6, 2015 at 7:45 am

Va propunem astazi 3 gps-uri ieftine ce isi fac treaba foarte bine, respectiv merita achizitionate. 

Multi oameni isi cumpara telefoane mobile pentru a beneficia de 2 servicii: convorbirile telefonice si mesagerie. Acest tip de cumparatori, considera ca pretul celorlalte optiuni disponibile pe telefoanele mai scumpe, este prea mare, drept urmare, nu merita platit. Aceeasi cumparatori, procedeaza la fel cand au de ales un gps. Ei sustin ca spatiul de stocare sporit, ecranul mai mare si aplicatiile auxiliare nu isi merita banii, ba chiar sunt deprisos. Anume acestor oameni le este adresat materialul ce urmeaza, unde vom propune 3 gps-uri ieftine, care nu sunt foarte dotate, in schimb se descurca foarte bine la capitolul navigatie.

GPS-uri ieftine ce merita cumparate: top 3

1. Serioux UrbanPilot Q475T2 – este un din cele mai bune gps-uri ieftine pentru pretul sau. Spunem asta pentru ca Q475T2 detine un procesor de 800MHz si memorie RAM de 128 Mb. Aceste caracteristici sunt mult peste caracteristicile unor aparate ce sunt oferite la preturi chiar si de 2 ori mai mari. Pe langa pretul mic, aceasta unitate este usor de utilizat, iar memoria interna de 4 Gb, ofera destul spatiu de depozitare. Totusi avand in vedere pretul mic al GPS-ului, ne putem astepta si la cateva puncte slabe. Printre ele ar fi calitatea modesta a imaginii. Totusi, Serioux Urban Pilot Q475T2  este un produs de navigatie ce isi merita toti banii, mai ales ca pretul de referinta pentru el este de doar 190-200 ron pentru versiunea fara harta. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

2. Serioux UrbanPilot Q550T2 – un gps cel putin la fel de bun ca unitatea Q475T2. Mai mult, cele 2 produse vin si cu caracteristici tehnice identice. Unicul element diferit este diagonala ecranului. Prin urmare, daca Serioux Q475 T2 are un monitor de 4,3″, atunci unitatea Q550T2 se lauda deja cu 5.0″. Este evident ca aceasta diferenta si-a lasat amprenta si asupra pretului de achizitie, Serioux UrbanPilot Q550T2 fiind disponibil in magazinele de specialitate la preturi cuprinse intre 230 si 250 lei, pentru versiunea fara harta. Anume din acest motiv, Q550T2 este pe locul secund in top-ul cu gps-uri ieftine dar bune. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

GPS-uri ieftine Serioux

3. Smailo Joy V2 – un GPS suficient de performant pentru a intra in clasamentul cu gps-uri ieftine dar bune. Chiar daca pretul acestui aparat (200-210 lei) este mai mic decat pretul lui Serioux Q550T2, ar fi mai recomandabila achizitia unitatii de pe locul 2. Spunem asta din doua motive: 1. Q550T2 are un procesor ce functioneaza la o frecvenza semnificativ mai mare si 2, Smailo Joy V2 are un ecran de 4,3  inch, iar GPS-ul Serioux vine cu un monitor de 5 inch. In rest insa, aparatele de pe pozitiile 3, 2 si 1 au caracteristici cat se poate de asemanatoare. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

GPS-uri ieftine si bune Smailo

GPS-uri ieftine ce merita cumparate: concluzie

Alegand un produs din top-ul cu GPS-uri ieftine, ar trebui sa fiti constienti ca unitatea achizitionata nu va oferi materiale exterioare foarte calitative, iar lista cu functii auxiliare va fi destul de modesta. Totusi, ea va fi capabila sa va ghideze cu succes in timpul calatoriilor si probabil sa redea unele materiale video-audio. Prin urmare, daca intentionati sa utilizati navigatorul doar in calitate de asistent de drum, puteti fara a ezita, sa procurati o unitate propusa mai sus.

GPS-uri ieftine

Citeste si:

Top 5 Camere auto DVR

Top 3 GPS-uri ieftine

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
GPS-uri ieftine Serioux GPS-uri ieftine Serioux GPS-uri ieftine si bune Smailo

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *