Home » Jeep 2018: constructorul pregateste 4 modele noi in 2018 » Jeep 2018: constructorul pregateste 4 modele noi in 2018

Jeep 2018: constructorul pregateste 4 modele noi in 2018

Jeep 2018 - patru modele noi
HomeMarch 21, 2018 at 10:34 pm

Sergio Marchionne, seful Fiat Chrysler Automobiles (FCA), a anuntat ca Jeep urmeaza sa treaca printr-un refresh important al gamei de modele. Decizia a fost luata ca urmare a vanzarilor modeste inregistrate de brandul american pe piata din Europa.

Boss-ul FCA a catalogat rezultatele comerciale ale modelelor Jeep drept proaste. In anul 2017, vanzarile pe continentul european au crescut cu doar 2%, pana la 107,569, iar dezamagirea este alimentata de faptul gama Jeep fusese deja revizuita. Procesul a avut loc relativ recent si probabil nu a produs rezultatele asteptate.

Jeep 2018: 4 modele noi

Prima pe lista este lansarea noului Jeep Compass, model pentru care producatorul are sperante deosebite din cauza dimensiunii segmentului de piata in care acesta se integreaza. Dupa Compass, urmeaza versiunile modernizate ale modelelor Cherokee si Renegade, iar in toamna lui 2018 se asteapta lansarea noii generatii Jeep Wrangler.

Mai marii companiei spera ca o eventauala crestere a vanzarilor in Europa va ajuta brand-ul Jeep sa ajunga 2.0 mln de masini vandute anual, de la 1,4 mln in anul 2017.

Noua versiune Renegade ar putea fi lansata la 1 iunie, in cadrul unei prezentari organizate de FCA pentru investitorii sai. Se presupune ca la eveniment va fi expusa si o noua strategie de dezvoltare a companiei.

Planurile managerilor ar putea fi insa afectate de reducerea cererii la modelele diesel, care se atesta in Europa. Constructorul ar putea sa contraatace prin lansarea unor modele hibride, modele ce ar urma sa fie anuntate la prezentarea din iunie.

Jeep 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Jeep 2018 - patru modele noi

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *