Home » Masina pentru presedinte: DS7 Crossback – noua masina lui Emmanuel Macron » Masina pentru presedinte: DS7 Crossback – noua masina lui Emmanuel Macron

Masina pentru presedinte: DS7 Crossback – noua masina lui Emmanuel Macron

Masina presedintelui - DS7 Crossback foto
HomeMay 16, 2017 at 10:44 am

Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei a primit noua sa masina de serviciu. Automobilul este o versiune speciala a lui DS7 Crossback, primul SUV creat de DS – brandul premium lansat de Citroen in 2009. 

Modelul creat cu dedicatie pentru nou presedinte francez are caroseria vopsita in culoarea Ink Blue, jante din aluminiu cu diametrul de 20 inch si tapiterie din piele realizata de specialistii de la Atelier Maury.

Masina pentru presedinte are un sistem de suspensii smart. Acesta este dotat cu o camera frontala care monitorizeaza starea carosabilului si transmite datele catre sistem, ca acesta sa adapteze in timp real setarile suspensiilor.

Informatiile despre unitatea de propulsie nu au fost descoperite oficial. Ar fi insa de presupus ca automobilul pregatit pentru Macron a primit motorizarea de top a modelului, adica un benzinar turbo de 200 cai putere, plus 2 motoare electrice care fac ca unitatea de propulsie sa produca un total de 300 cai putere.

Versiunea de serie DS7 Crossback va debuta comercial in anul 2018, iar pretul de start se anunta a fi in jur de 30000 Euro, iar versiunile de top ar putea depasi 50000 Euro.

Masina presedintelui - DS7 Crossback

Masina pentru presedinte: DS7 Crossback

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Masina presedintelui - DS7 Crossback foto Masina presedintelui - DS7 Crossback

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *