Home » Mercedes A Class 2018: primele imagini ale interiorului si informatii » Mercedes A Class 2018: primele imagini ale interiorului si informatii

Mercedes A Class 2018: primele imagini ale interiorului si informatii

Noul A Class 2018 fata
HomeNovember 13, 2017 at 6:03 pm

Noul Mercedes A Class 2018 va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie a anului viitor. Se pare insa ca pentru a intelege cum arata masina, nu va trebui sa asteptam lansarea publica. Cum era si de asteptat, in “ajutor” au venit spionii, care au reusit acum 2 saptamani sa surprinda noua generatie a compactei germane pe dinafara, iar astazi, a venit timpul sa aflam cum arata interiorul viitorui model. 

Mercedes A Class 2018: interior si exterior

Din pozele postate de Autoevolution, se intelege ca exteriorul noului A Class a fost puternic influentat de Concept A, un prototip lansat in luna aprilie a anului curent, care prefata limbajul stilistic pregatit pentru toate modelele compacte Mercedes.
A Class 2018 are la baza platforma MFA, cu suspensii McPherson in fata si multilink, in spate.

Noul A Class 2018 spate

Pozele cu habitaclul masinii au fost postate de portalul Motor1. Din ele se vede ca A Class 2018 a primit un bord asemanator celui de pe E Class, insa cu elementele ceva mai mici. Discutam despre indicatoare de bord digitale incadrate intr-un afisaj mare si inca un afisaj pentru sistemul de multimedia. Se presupune totusi ca versiunea entry-level va primi instrumente de bord conventionale.
Noul A Class 2018 interior

Mercedes A Class 2018: informatii tehnice

Pentru noul A Class au fost pregatite cateva motoare noi, pe benzina si diesel, toate cu 4 cilindri. Unitatea diesel de 1.5 litri, oferita de Renault pentru generatia actuala, va fi inlocuita de un alt propulsor, de 1.6 litri, dezvoltat si acesta de francezi. Gama benzinarilor va fi compusa din agregate intre 1.2 si 2.0 litri, dintre care cel putin unu, dezvoltat impreuna cu Renault.
La capitolul transmisii, zvonurile spun ca cutia manuala cu 6 trepte va migra fara schimbari de la o generatie la alta, insa unitatea cu ambreiaj dublu si 7 trepte, va fi inlocuita cu o transmisie cu 9 viteze.

In cadrul expozitiei de la Geneva va debuta nu doar A Class 2018, ci si noul CLA.
Noul A Class 2018

Citeste si:
Noul BMW X2 lansat oficial: 3 motorizari si tractiune integrala

Noul Mercedes A Class 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul A Class 2018 fata Noul A Class 2018 interior Noul A Class 2018 spate Noul A Class 2018

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *