Home » Mercedes S-class Coupe: primele poze spion » Mercedes S-class Coupe: primele poze spion

Mercedes S-class Coupe: primele poze spion

Mercedes S-class Coupe
HomeFebruary 21, 2013 at 6:40 am

In prima jumatate a anului 2014, sedanul S-class in caroseria W222 va avea un coleg cu 2 portiere. Acum insa, masina este la etapa testelor de drum.

Mercedes S-class Coupe: dotari

Aici vor avea un pic de suferit pasagerii de pe bancheta din spate, acestea vor avea la dispozitie mai putine setari/dotari, care avand in vedere ca merge vorba despre un Coupe, au fost concentrate spre banchetele din fata. In rest lista dotarilor coincide in mare parte cu cea a sedanului S-class. Aici putem aminti farurile fata cu cu LED-uri si multiple setari, farurile spate cu luminozitatea modificabila precum si sistema adaptiva cruise-control cu posibilitatea franarii de urgenta.

Mercedes S-class Coupe: motorizare

Gama de motoare este compusa din exemplare de 6, 8 si 12 cilindri, inclusiv noul V6 twin-turbo. E putin probabil ca versiunea coupe sa fie dotata cu motoare in 4 cilindri cu asistenti hibrizi, care cu siguranta vor aparea la versiunea sedan. In schimb Mercedes S-class Coupe va avea o cutie de viteze automata in 9 trepte, iar ca optiune va fi propusa tractiunea integrala.

Urmatoarea generatie Mercedes S-class va include o multime de versiuni – 6 sau 7. Cabrioletul si sedanul au fost deja captate de spioni, insa noua limuzina S-class reuseste a ramane inca un secret.

Citeste si asta:

Mercedes S class 2013: primele imagini

Noul Mercedes E-class: toate modelele

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Mercedes S-class Coupe Mercedes S-class Coupe spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *