Home » GPS Mio Spirit 6900: descriere, comentarii, sfaturi si cateva oferte » GPS Mio Spirit 6900: descriere, comentarii, sfaturi si cateva oferte

GPS Mio Spirit 6900: descriere, comentarii, sfaturi si cateva oferte

GPS Mio Spirit 6900
HomeMarch 17, 2015 at 7:11 am

Astazi vom supune analizei sistemul de navigatie GPS Mio Spirit 6900. In materialul nostru, ne vom axa pe specificatiile tehnice, parerile si comentariile actualilor posesori si neaparat vom pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru Mio Spirit 6900.

GPS Mio Spirit 6900: specificatii tehnice

Navigatia Mio Spirit 6900 a fost lansata in anul 2014 si chiar daca parametrii sai tehnici nu promit nimic exceptional, produsul ruleaza fara lag-uri, comenzile sunt executate promt, iar calcularea si recalcularea traseelor au loc foarte repede. Astfel, unitatea discutata dispune de un procesor SiRFatlasV ce functioneaza cu o frecventa de 664 Mhz. Acesta activeaza impreuna cu o memorie RAM de 128 Mb si un sistem de operare Windows CE 6.0. Aparatul vine cu o capacitate de stocare de 4 Gb, care poate fi extinsa cu ajutorul unui card SD pana la 32 gb. Bateria lui Mio Spirit 6900 are o capacitate de 720 mAh, promitand o autonomie de 3 ore. Partea cea mai buna e ca GPS-ul vine cu harta Full Europe preinstalata si update-uri gratuite pentru toata durata de viata a produsului.

GPS Mio Spirit 6900: top 3 cele mai bune oferte

Oferta 1 – cel mai mic pret – click aici.

Oferta 2 – pentru a verifica pretul click aici.

Oferta 3 – pentru a verifica pretul click aici.

GPS Mio Spirit 6900: comentariile posesorilor

Parerilor utilizatorilor despre Mio Spirit 6900 sunt impartite. Unii apreciaza viteza de functionare si claritate imaginii livrata de ecranul de 5 inch, altii insa, afirma ca au intampinat erori de soft sau probleme de calcul a traseului de navigatie. Ultimele, se manifesta prin livrarea unor rute ce presupun ocoliri foarte mari ori schmbarea brusca a traseului fara vreun motiv obiectiv.

La aparatul aflat la testele noastre, nu am semnalat asemenea probleme, ba chiar ne-am bucurat de calitatea materialelor exterioare si rapiditatea executiei comenzilor. Presupunem totusi ca unele probleme au nevoie de mai mult timp pentru a se manifesta.

GPS Mio Spirit 6900: merita sau nu cumparat

Daca ar fi sa dam o apreciere cantitativa, “0” fiind nu merita absolut si “10”- merita absolut, pentru Mio Spirit 6900 am acorda un “6”. Nota e justificat de mai multe aspecte: in primul rand pretul, care dupa parerea noastra e cam mare, chiar si pentru un GPS cu hartile preinstalate, iar in al doilea rand, dupa achizitie, ar fi recomandabila inlocuirea soft-ului de navigatie. In rest insa, produsul Mio Spirit 6900 nu are probleme semnificative.

Mio Spirit 6900 materiale

GPS Mio Spirit 6900

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
GPS Mio Spirit 6900 Mio Spirit 6900 materiale

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *