Home » Navigatie BMW: cel mai bun navigator pentru BMW » Navigatie BMW: cel mai bun navigator pentru BMW

Navigatie BMW: cel mai bun navigator pentru BMW

Navigatie BMW seria 3 E46
HomeApril 2, 2015 at 8:41 am

Avand in vedere ca automobilele de marca BMW sunt unele din cele mai cumparate pe piata din Romania, vom incerca in cele ce urmeaza sa dam niste sfaturi, menite sa va ajute sa alegeti o navigatie BMW potrivita automobilului dvs. 

Vom discuta astazi despre sistemele de navigatie ce sunt destinate celor mai populare modele de BMW. Este vorba despre BMW seria 3: versiunile E46 si E90, respectiv BMW seria 5: versiunile E39 si E60.

Navigatie BMW seria 3

Cel mai bun navigator dedicat pentru BMW seria 3 E46

Aici cel mai bine s-a prezentat unitatea EDOTEC G052. Suprematia acestui GPS a iesit la iveala dupa o analiza comparativa cu alte 2 produse: Dynavin DVN-E46 si EDOTEC EDT – I052.

Partea nu tocmai buna, este ca toate cele 3 aparate sunt destul de scumpe, preturile lor fiind chiar peste preturile celor mai sofisticate GPS-uri universale. Totusi, navigatiile dedicate pot fi integrate in bordul masinii, si in plus, vin cu cateva functii auxiliare fata de aparatele simple. Partea buna, e ca EDOTEC G052, ca cel mai bun navigator dedicat pentru BMW seria 3 E46, este si cel mai ieftin din oferta de pe piata din Romania. Plus la asta, unitatea G052 se lauda si cu cei mai avansati parametri de functionare. Drept rezultat, GPS-ul reactioneaza foarte rapid la comenzile soferului, inclusiv la modificarea rutelor, iar ecranul de 7 inch si rezolutia de 800 x 480 ofera o imagine foarte bine detaliata.

Navigatie BMW Seria 3 E46 Edotec G052 – verifica pretul aici. 

Top 5 GPS-uri universale – pentru mai multe informatii click aici.

Navigatie BMW Edotec G052

Navigatie BMW: pentru seria 3 E90, E91, E92 si E93

EDOTEC G095 pare a fi cel mai reusit GPS aftermarket pentru BMW seria 3 E90. Acest produs a fost supus si el unei analize comparative, doar ca de data asta cu alte 3 unitati. Este vorba despre navigatoarele Dynavin N6-E9X, EDOTEC EDT-C112 si Dynavin DVN-E9X. Chiar daca EDOTEC G095 nu este cel mai ieftin, acesta se poate lauda cu cele mai avansate caracteristici, o imagine bine detaliata si o interfata intuitiva. Ar trebui sa menionam totusi, ca navigatiile G052 pentru E46 si G095, nu sunt pur si simplu asemanatoare, ele sunt practic identice. Cele 2 se deosebesc doar la forma placii decorative de la surpafata.

Navigatie BMW Seria 3 E90 Edotec G095 – verifica pretul aici.

Navigatie BMW seria 5

Cel mai bun navigator dedicat pentru BMW seria 5 E39

Aici fara mari surprize. Un alt sistem multimedia cu GPS integrat de la EDOTEC iese invingator. Este vorba despre produsul Go82, care are la baza platforma G100, comuna de fapt cu unitatile recomandate pentru E46 si E90. Acest lucru promite performante impecabile, imagini calitative si fiabilitate pe masura.

Navigatie BMW Seria 5 E39 Edotec G082 – pentru a verifica pretul click aici.

Cel mai bun navigator dedicat pentru BMW seria 5 E6o

Am decis ca pentru modele din versiunea E60, sa recomandam navigatia Dynavin DVN-E60+. Produsul se prezinta foarte bine. Materialele sunt calitative, executarea finisajelor nu lasa loc de reprosuri, iar sistemul se integreaza bine in bordul masinii. Caracteristicile sale de functionare nu sunt tocmai impresionante, insa si asa, GPS-ul se descurca foarte bine. Mai mult, imaginea afisata de ecran este detaliata exemplar, meniul este intuitiv, iar sistemul de conexiuni permite conectarea si a unei camere video marsarier.

Navigatie BMW Seria 5 E60 Dynavin DVN-60+: verifica pretul aici.

Navigatie BMW seria 5

Navigatie BMW

Citeste si:

Cele mai bune baterii auto: pareri si sfaturi

Navigatie BMW: cel mai bun navigator pentru BMW seria 3 si seria 5

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Navigatie BMW seria 3 E46 Navigatie BMW seria 5 Navigatie BMW Edotec G052

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *