Home » Navigatie VW: cum alegi un GPS dedicat Volkswagen » Navigatie VW: cum alegi un GPS dedicat Volkswagen

Navigatie VW: cum alegi un GPS dedicat Volkswagen

Navigatie VW Skoda Seat
HomeJanuary 1, 2015 at 9:15 am

Nu e un secret ca achizitia unei sisteme de multimedia cu GPS ca dotare optionala, nu este tocmai ieftina. Mai mult, dealerii auto pun la dispozitie sistemul de navigare doar in compania altor optiuni, care de asemenea sunt destul de scumpe. In acest caz, noul proprietar poate achizitiona un aparat GPS universal, sau poate opta pentru un sistem dedicat, ce este produs de o companie terta. Vom vorbi astazi despre alternativele de navigatie VW, mai exact despre sistemele de navigatie dedicate Volkswagen, Skoda si Seat.

Discutam astazi despre 2 unitati de navigatie dezvoltate pentru modelele concernului VAG. Este vorba despre:

1. Navigatie VW Car Vision DNB. Pentru a verifica pretul si compatibilitatea cu automobilul dvs. click aici.

2. Navigatie VW Edotec EDT-l305. Pentru a verifica pretul compatibilitatea cu automobilul dvs. click aici.

Car Vision DNB VW – Car Vision este brandul producatorului englez de sisteme de infotainment Wise Ice. Unitatea discutata astazi este un sistem de multimedia cu navigator integrat, dedicat modelelor concernului auto german VAG (VW, Seat, Skoda). Car Vision DNB VW se potriveste cu peste 40 modele din gama producatorului german. Aparatul GPS are un procesor ce functioneaza cu o frecventa de 1.0 Ghz, memorie operativa de 512 Mb si un ecran tactil cu diagonala de 7″. Navigatorul ruleaza pe baza sistemei de operare Windows CE 5.o, iar harta GPS-ului este o unitate Igo Primo ce acopera tot continentul european. Car Vision VW se integreaza perfect in bordul automobilelor de marca Volkswagen, creand impresia unui sistem de multimedia original.

Edotec EDT-l305 – daca e sa vorbim sincer, Edotec EDT-l305 este un best buy in materie de aparate GPS dedicate. EDT-l305 este o navigatie VW produsa pe baza unui chipset Sirf Star IV cu un procesor Samsung de 1.0 Ghz. Astea sunt vesti foarte bune pentru viitorii proprietari, astfel anuntandu-se o utilizare fara suprize neplacute, iar sistemul de operare Android, promite simplitate si acces intuitiv la toate aplicatiile aparatului de navigatie.

Pe langa sistemul de navigatie, Edotec EDT-l305, vine cu DVD Player, bluetooth, spot pentru USB si posibilitatea conectarii unei camere video marsarier la monitorul de 7″ al GPS-ului. Ca si unitatea de la Car Vision, produsul propus de Edotec se integreaza perfect in bordul masinii, iar provienienta s-a aftermarket este tradata doar de sistema de operare, respectiv designul elementelor de animatie prezente pe ecran.

Navigatie VW Car Vision

Navigatie VW Passat/Golf/Octavia

Citeste si:

Camere video auto ieftine: Top 10

Navigatie VW Passat/Golf/Octavia

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Navigatie VW Car Vision Navigatie VW Skoda Seat

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *